promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Korda György és Balázs Klári is ad spórolási tippeket, de van, ami már nekik is sok
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Például a hideg vizes dolgot is igyekeztek mindenhol helyretenni a sajtóban.

Nem csak Magyarországon, de egész Európában mindenki számolgat, hogy mennyivel fog többet fizetni a húzósabb téli időszakban a gáz- valamint a villany miatt. Nincs mese, mindenhol spórolni kell, és minden háztartásnak okosan át kell látnia, hogy ezt hol tudja megtenni.

Korda György és Balázs Klári már januárban eladta a hatalmas villáját, aminek a rezsicsökkentés átalakítása előtt is félmillió forint volt a gázszámlája. A költségek túl magasak voltak, a két év és a két év pandémia is közrejátszott, hogy meg kellett válniuk álmaik házától.

A sztárpáros ősszel költözik, de Budapest II. kerületében maradnak, ahol egy újonnan épített penthouse legfelső szintjén lesz az otthonuk.

Mindenki spórol, és erre Kordáék is igyekeznek rávenni magukat, de azért annyira nem zsugoriak, hogy hideg vízben fürödjenek, ez már nekik is sok lenne. Azt a Blikknek is elárulták, hogy azért nincs meleg víz, mivel elromlott a kazán.

„Más módszerekkel szoktunk spórolni, például már csak heti egyszer tartok nagymosást”

- mondta Balázs Klári a lapnak. Ezt a tippet sokaknak ajánlják, akik szeretnének kicsit spórolni a rezsin.

 [[cikk2]]

Korda György párja a Hír TV-nek adott interjújában hozzátette, hogy nagycsaládból jött, ahol muszáj volt spórolni, például nem hagyhatták égve a villanyt. Most kivételesen Kári a szárítógépet se kapcsolja be.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás