promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Túl tüzes a barátnője egy srácnak, már reggel hatkor szexszel ébreszti
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

A kapcsolatuk elején tartanak, később talán lehiggad a lány.

A hosszan tartó párkapcsolatok alapja, hogy a felek a lehető legtöbb fontos dologban egyezzenek egymással. Ilyen kérdés természetesen a szex is, amelyben általában a férfiak teszik magasabbra a mércét (legalábbis mennyiségben), de azért akadnak üdítő kivételek is.

Feltehetőleg nem így gondolkodik a témáról az a magát megnevezni nem kívánó srác, aki a Daily Star című bulvárlapnak írta meg a problémáját. Első hallásra talán nem olyan nagy baj, hogy a barátnője túlságosan tüzes, de persze jóból is megárthat a sok.

A levélíró arról panaszkodott, hogy a párja már reggel 6 órakor azzal piszkálgatja, hogy szexelniük kellene, amihez persze neki nincs mindig kedve. Előfordulhat, hogy egy nőnek nagyobb a szexigénye egy párkapcsolatban, mint a férfinak? Természetesen, hiszen ez nem nemhez kötött, a gond ott jelentkezik, ha a libidóban komoly eltérés mutatkozik.

A srác kimerültnek érzi magát, és egyben zavarodottnak is, hiszen maga sem gondolta volna, hogy képtelen lesz lépést tartani a csajával ezen a téren. Persze egy pasitól sem várható el, hogy mindig tettre kész legyen, ebben a tekintetben is találniuk kellene tehát egy kompromisszumos megoldást.

„Olyan fickó vagyok, aki sokszor kívánja a szexet, de így is küszködök, hogy folyton megfeleljek a barátnőm igényeinek. Örülök, hogy vonzódik hozzám, és ez természetes is, hiszen még a kapcsolatunk korai szakaszában tartunk. De az szerintem túlzás, amikor 6 órakor arra ébredek, hogy rajtam ül. Nem tudok úgy lehuppanni a kanapéra, hogy le ne húzza a farmerom cipzárját, és emiatt egyre inkább csak egy darab húsnak érzem magam”

– panaszkodott a fiatal férfi. Nemrég egy családi esküvőn jártak, és a lány ott is egész nap ölelgette, csókolgatta, míg végül kénytelenek voltak odakint félrevonulni egy gyors numerára. A bulvárlap szakértője csak arra tudta biztatni a srácot, hogy próbáljon komolyan elbeszélgetni a párjával, és húzzanak meg bizonyos közös határokat a kapcsolatukban.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás