promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Megátkoztak? Van megoldás, így szabadulj meg könnyedén az átoktól
Borítókép:  Profimedia- illusztráció
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Számos mód van arra, hogy megszabaduljon az ember egy átok alól, de ahhoz, hogy valaki megtisztítsa magát, először is ki kell derítenie, hogy valóban el van-e átkozva, és valóban attól szenved.

Íme néhány módszer, amellyel levehetjük magunkról a rontást.

1. A só megtisztít minket a káros energiáktól. Úgy tartják, hogy a sós vízben való fürdőzés hajlamos eltávolítani a negatív aurát. A keresztények is találnak írást a só tisztító erejéről a Bibliában.

2. Úgy gondolják, hogy egy négylevelű lóhere megtalálása mindenféle balszerencsét kiűz az ember életéből. Így nincs más dolgunk, mint találni egy mezőt, és alaposan szemügyre venni, hátha van négylevelű lóhere.

3. Egyesek úgy vélik, hogy ha olyan vízben fürödnek, amelybe fehér virágszirmok vannak szórva, az minden negatív energiát eltávolít róluk.

4. A füstölő a legelterjedtebb módja a környezet energiáinak a tisztítására, érdemes kipróbálni, ártani nem tudunk vele, maximum akkor, ha valami nagyon kellemetlen szagút választunk.

5. A vallásos emberek számára az ima lehet a végső módja annak, hogy megszabadítsák magukat az átoktól vagy rontástól.

6. Vannak, akik úgy vélik, hogy ha aranyhalat tartanak, akkor megtörik a rájuk irányított átkok mindennemű formáját. De nem elég belőle egy, 8 aranyhalnak és egy fekete halnak kell lennie, hogy megtörjön az átok.

7. Vannak, akik szerencsebűbájokat is használnak, hogy távol tartsák a negatív energiákat. Ezek lehetnek karkötők, hajtűk vagy akár gyűrű is.

8. Végül konzultálhatunk egy spirituális médiummal vagy vallási vezetővel, aki azután szellemi erejét felhasználva megszabadít minket a különféle átkoktól.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás