promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Szabó Zsófi olyan képet rakott ki magáról, ami sokakat megdöbbentett
Borítókép:  RTL Klub
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Szabó Zsófi bevállalta, és meg is osztotta.

Nemrég ismét Szabó Zsófival és egykori vőlegényével, Shane Tusuppal volt hangos a magyar sajtó, ugyanis kiderült, hogy az úszóedző kitart régi, közös álmuk mellett, és megnyitja az éttermet a tükörhegyi bevásárlóközpontban, ami pont amellett a lakópark mellett van, ahol Zsófi is lakik.

Szabó Zsófi nem válaszolt az újságírók kérdéseire, így nem tudni, mit gondol az étterem nyitásáról, de úgy tűnik, nem is nagyon van ideje arra, hogy ilyesmikkel foglalkozzon. Az RTL Klub dekoratív műsorvezetőjét nagyon lefoglalja a munka és a kisfia, és amikor van egy kis szabadideje, akkor a sportnak hódol.

Zsófi most is egy olyan képet rakott ki a közösségi oldalára, ami a futáshoz köthető. Mondhatni elég kedvezőtlen időjárásban indult neki, ugyanis a kép hátterében jól látszanak az esőfelhők. Zsófit ez mégsem tántorította el, aztán a posztjában a követőinek tette fel a kérdést, hogy szerintük elkapta-e az eső.

Zsófi persze nem az a típus, aki kisminkelve indul el futni, így aki eddig nem látta még a műsorvezetőt natúron, az most alaposan szemügyre veheti, hogyan is néz ki smink nélkül.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás