promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Shane Tusup hazugsággal vádolja a sajtót: kamu, hogy Szabó Zsófi mellett nyitja meg az éttermét?
Borítókép:  Napi Újság
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Shane Tusup kiakadt a közösségi oldalán.

Amíg egy párt alkottak, Szabó Zsófinak és Shane Tusupnak volt egy közös álmuk, hogy éttermet nyitnak Törökbálinton, a Tükörhegyen lévő bevásárlóközpontban. Az egykori páros több közös vállalkozást is tervezett, és azt szerették volna, ha az éttermet Zsófi Amerikában élő, vendéglátós tapasztalattal rendelkező öccse, az ifjabb Szabó Gyula vitte volna, aki ezért is költözött haza annak idején Magyarországra.

Mivel Szabó Zsófi felbontotta a jegyességét Shane Tusuppal, mindenki azt gondolta, hogy a közös álmaik sem fognak megvalósulni. Azonban a Blikk tudomására jutott, hogy az úszóedző továbbra is meg akarja nyitni az éttermet, ami gyakorlatilag Zsófi szomszédságában lenne. Shane a Tükörhegyi Bevásárlóközpont felső szintjén nyitja majd meg az egyedi és exkluzív vendéglátó komplexumot, amelyben nemcsak étterem, hanem egyebek között cukrászda, bár és kávézó is megtalálható majd. A hatalmas, ezer négyzetméteres helyiséghez egy óriási terasz is tartozik, ami pont arra a lakóparkra néz, ahol egykori szerelme, Szabó Zsófi is lakik.

„Tavasszal többször is láttam Shane-t és Zsófit, amint az üzlethelyiségeket nézegették. Azért tetszett meg nekik ez a bevásárlóközpont, mert közel van Zsófi házához. Azt hittem, miután szakítottak, az étteremből nem lesz semmi, de úgy tűnik, Shane szeretné megvalósítani a terveiket. Többször járt már itt az elmúlt hetekben egyedül is intézkedni”

- nyilatkozott a Blikknek a bevásárlóközpont egyik alkalmazottja.

A lap megkereste Shane Tusupot, aki nem kívánt nyilatkozni, Szabó Zsófi pedig a cikk megjelenéséig nem válaszolt a kérdésekre. Nem sokkal később azonban az úszóedző az Insta Story-jában rosszindulatú pletykaként és hazugságként állította be a sajtóinformációkat, pedig azt több forrás is megerősítette; köztük Tusup új menedzsere is, aki alkut ajánlott a Blikknek: 1-2 hetet kértek tőlük, mielőtt nyilvánosságra hozzák az étterem nyitását.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás