promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Gáspár Laci végre tiszta vizet öntött a pohárba: ez történt valójában a balatonfüredi bárban
Borítókép:  youtube.com/LifeTV (screenshot)
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Gáspár Lacit meglepte, hogy még nem kért tőle bocsánatot a tulaj.

Már jó ideje Gáspár Laci botrányától zeng az ország, hiszen a népszerű énekesről nemrég kiszivárgott egy több, mint kellemetlen felvétel, amin elég heves szóváltásba keveredik egy balatonfüredi bár személyzetével. Az X-Faktor mentora dühében homofób megjegyzést tett az egyik ott dolgozóra, aki ezt egy rasszista beszólással torolta meg, szóval érthető módon nagy port kavart a dolog – még Lakatos Márk is kiakadt az eseten, ráadásul mindkét félre:

Gáspár Laci eddig viszonylag szűkszavúan, tömören reagált a botrányra, de most több részletet is elárult, és tiszta vizet öntött a pohárba. A híresség szerint abból adódott az egész konfliktus, hogy nem tudták, hogy záróra van, ezt pedig állítólag olyan felháborító stílusban közölte velük a személyzet, hogy egyből elszakadt Gáspár Lacinál a cérna, és utána már nehezen lehetett kordában tartani a vitát.

„Tisztán emlékszem mindenre. Semmit nem tettünk Nikivel. Ültünk a pultnál, és egyszerűen nem tűnt fel, hogy záróra van. Egyszer csak azt hallom a pultos fiú szájából: »Na, most már takarodjatok innen!« Majdnem bocsánatot kértem, hogy nem vettem észre magam, csak közben leesett, hogy is szóltak hozzám, és mit engedett meg magának ez az ember. Ekkor mondtam, hogy vendég vagyok, és ezt a viselkedést mégis hogy képzeli a pult másik oldalán”

– mondta Gáspár Laci.

A balatonfüredi bár máshogy prezentálta a történteket, hiszen állítólag többször is szóltak Gáspár Lacinak, hogy el kéne hagynia a helyet, mert zárnak, de ő ignorálta ezt, szóval még mindig kérdéses, hogy mi is történt valójában azon a botrányos hajnalon. Egyedül az biztos, hogy se homofób, se rasszista megjegyzéseket nem lett volna szabad megengedniük maguknak, és mindkét félnek bocsánatot kéne kérnie – úgy tűnik, hogy ezzel Gáspár Laci is egyetért bizonyos szinten:

„Őszinte leszek, én vártam, hogy a tulaj felhív és elnézést kér a történtekért. Vártam, hogy azt mondja, elhatárolódik az alkalmazottja viselkedésétől. Hideg zuhanyként ért, hogy ehelyett nyilatkozgat és így védekezik. Életemben nem történt velem még ilyen, és bevallom, nagyon rosszul esik ez az egész”.

Nemrég amúgy ismét felkerült az internetre egy kellemetlen videó Gáspár Laciról, akinek pont rosszkor botlott meg a nyelve:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás