promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Napi horoszkóp – szeptember 7: az Oroszlán sok szerencsét kap a nyakába, ami el is úszhat, a Nyilasnak pedig éppen itt az ideje, hogy behajtsa a szívességeket
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

A Szűznek visszaélhetnek a jóindulatával, míg a Ráknak erősen figyelnie kell, mert egy rossz lépés, és borulni fog erősen a kártyavár. Egyik csillagjegynek sem kell aggódnia, mert mindenre van megoldás. Nézzük, hogy mit jelez előre a mai napi horoszkóp!

Kos (március 21. - április 20.)

Elég sok lehetőség közül választhatsz a mai napon, hogy melyik úton indulj el a győzelem felé, de nehéz eldönteni, hogy melyik a helyes. Nem árt másokat is bevonnod, ha úgy érzed, hogy a közeljövőben nem működtek megfelelően az ösztöneid. Kizárólag a rossz döntések boríthatják fel a napodat, a véletlenek egyáltalán nem.

Bika (április 21. - május 20.)

Eléggé felborulhatnak a terveid a mai nap folyamán, de ne félj kockázatot vállalni. Később rá fogsz jönni, hogy a merészséged jó döntés volt, és ki fog tudni húzni minden bajból. Olykor el kell hagynod a komfortzónádat, és teljesen igaz ez az estédre is. Próbáld meg valami szokatlannal feldobni magadat.

Ikrek (május 21. - június 21.)

Egy kicsit megint kezd elszaladni veled a ló, és úgy kezelheted az embereket, mintha kevesebbet érnének nálad. Néha még arrogánsnak is gondolhatnak, pedig tudod jól magadról, hogy nem vagy az. Tény, hogy a sok stressz elveheti a kedved dolgoktól, és felhőket sodorhat a fejed föle, de ezt ne másokon vezesd le. Igyekezz kipihenten belevágni a hét második felében.

Rák (június 22. - július 22.)

Sok minden böki a csőröd, és úgy érzed, nem felel meg a jelenlegi helyzet számodra. Nemsokára kellő energiával fogsz rendelkezni, hogy ezen változtatni tudj. Minden adandó alkalmat meg kell ragadnod utána, mert tétlenkedésre nem lesz időd. Persze minden lépésedre koncentrálj, mert ha hibát vétesz, borulhat a kártyavár.

Oroszlán (július 23. - augusztus 23.)

A bolygók sugározzák feléd a szerencsét. Ezt csak akkor nem fogod tudni kihasználni, ha lusta vagy. Figyelj oda, mert a szemed elé kerülhet egy olyan szituáció, amikor két legyet üthetsz egy csapásra. Ne félj kimutatni az érzelmeidet a hozzád legközelebb álló embereknek. Remek lenne, ha ki tudnátok beszélni, hogy mi nyomja mostanában a lelkedet.

Szűz (augusztus 24. - szeptember 23.)

Szeretsz segíteni másokon, de jelen pillanatban kicsit önzőnek kell lenned. Vannak neked is problémáid, amiket csak úgy tudsz megoldani, ha száz százalékosan azokra koncentrálsz. Meglátod, így hamarabb fel tudsz lélegezni. Alapból is jobban kell figyelned arra, hogy ne használjon ki senki. Fordíts hátat annak, aki visszaél a szereteteddel.

Mérleg (szeptember 24. - október 23.)

Ha ügyesen forgattad a lapjaidat, akkor nagyon jól feltöltődhettél, és ne félj, a pozitív korszakodnak még ezzel nincsen vége. Előkerülhet a tapintatosságod, amivel a közeljövőben meg tudsz akadályozni egy konfliktust. Nem kell a hőst játszanod, egyszerűen csak add magad. Érzékenyebb vagy lelkileg, és figyelj oda, hogy ezt ne használják ki.

Skorpió (október 24. - november 22.)

Az igyekezeted a csúcson van, azonban nem szabad, hogy túlhajtsd magad. Ellenkező esetben elkezd majd nőni benned a feszültség, ami a lehető legrosszabbkor törhet elő. Ha van párod, akkor vele is türelmesebbnek kellene lenned. Nem varrhatsz senki nyakába olyan dolgot, ami nem az ő felelőssége, hanem a tiéd, ezt ne feledd.

Nyilas (november 23. - december 21.)

Néhányan szívességgel tartoznak neked, amiket ne felejts el behajtani. A túl jó szíved sok mindent elengedhet, ami nem jó dolog. Sok bonyolultabb döntést kell meghoznod a következő napokban, de ezekbe nem kell egyedül beleugranod. Nyugodtan kérd ki a barátaid, vagy a családod segítségét. Próbálj meg tisztán látni, és előre tervezni.

Bak (december 22. - január 20.)

Egy múltbéli rossz döntésed zavaros, és kellemetlen helyzetbe hozhat téged. Mindent helyre lehet hozni, és tényleg csak annyit kellene tenned, hogy tisztázol néhány félreértést. Iktasd ki ezt a dolgot, és akkor valóban igazán boldog lehetsz. A munkahelyeden is jól alakul minden. Ha álláskeresésben vagy, akkor az egyik barátod nagy segítségedre lehet.

Vízöntő (január 21. - február 19.)

Végre kiegyensúlyozott a lelki állapotod, amit ki tudsz vetíteni az emberi kapcsolataidra is. Ne hagyd, hogy bonyolult kérdéseket erőltessenek ma rád, a megoldást inkább bízd a környezetedre. Az lenne a legjobb, ha ki tudnál kapcsolódni. Hódolj a hobbidnak, vagy tölts el egy kis időt a barátaiddal. Ha valamilyen megoldandó probléma jár a fejedben, az csak le fog húzni.

Halak (február 20. - március 20.)

A kedvességed és a szenvedélyed picit háttérbe fog szorulni így a hét közepén. Ezt a környezeted is észreveszi, de hát a természetedet nem tudod meghazudtolni. A mostani bolygóállás megkeményítheti a szíved, de az akaratodat is. Ezt ki tudod használni, mert most nem tudnak elintézetlen feladatok maradni utánad.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás