promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Egy kommentelő kegyetlenül elküldte a fenébe a Házasodna a gazda egyik szereplőjét
Borítókép:  RTL Klub official
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Vera gazdaasszonyból celeb lett, akit elég sokan utálnak.

Ismét zakatol az RTL Klubon az egyik nagyon kedvelt társkereső reality, a Házasodna a gazda. Vera, Alfonz, Péter és Zsolt gazda találkozhatnak azokkal a társra vágyó jelentkezőkkel, akik szeretnének velük megismerkedni.

A négyes szeretné a mindennapjait megosztani egy olyan társsal, akihez közel áll a vidéki élet, de hát ennél is fontosabb, hogy rájuk találjon a szerelem.  

Ugyebár a Házasodna a gazda előző évadaiban is láthattuk, hogy ez nem egy hagyományos párkereső műsor, hiszen a társkeresés mellett azt mutatja be, milyen különleges és egyedi romantikája van a vidéki életnek, ehhez pedig kapcsolódnak az állattartással járó teendők és a mezőgazdasági munkák, amihez egy gazdának olyan társat kell találnia, aki kiveszi a részét ebből is.

Vera gazdasszony úgy mutatkozott be az elején, mint egy nyugodt, odaadó, igazi családanya, aki már csak arra vár, hogy egy olyan férfi legyen mellette, aki mindenben tudja őt támogatni. Lovas gazdasága van Bogácson, egy nem kevés három hektáros területen, de van egy 1,8 hektáros termőföldje is.

Vara gazdaasszony randijai inkább mellényúlások voltak, bár a szerelemben előzőleg se volt annyira szerencséje. Ennek a műsornak is van Facebook-csoportja, ahol egy kommentelő alaposan kiosztotta a társra vágyó szereplőt.

„Egy ritka beképzelt, nagyképű nő. Csodálkozom, hogy egyáltalán volt férfi, aki jelentkezett nála, hogy műsorban legyen. Az ilyen nőt messzire elkerülném ha pasi lennék. Mindenkibe van hiba, de ez a nő azt gondolja magáról, hogy tökéletes pedig a közelében sincs. Minden randin full unalmas fejet vág”

- írta a néző, akivel nagyon sokan egyetértettek.

Vera szerint Krisszel nem találták meg a közös női-férfi hangot, egy másik randin pedig Andrást munkakerülőnek tartotta, amiért rádiósként 10-kor kel.

Közben több kommentelő is megjegyezte, hogy Vera be van savanyodva, és biztosan nem fog magának párt találni.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás