promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Nádai Anikó megint terhes? Olyan fotót osztott meg a csinos műsorvezető, ami teljesen megzavarta az embereket
Borítókép:  RTL Klub
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Nádai Anikó fotója miatt sokan ledöbbentek.

Nádai Anikó nemrég adott életet második fiúgyermekének, a kis Alexnek, aki a műsorvezető és párja, Hajmásy Péter első közös gyermeke. Azonban Anikó most ismét egy olyan fotót osztott meg a közösségi oldalán, amin nagy pocakkal látható. Persze nem egy újabb terhességről van szó, Nádai Anikó ezzel a képpel jelentette be, hogy hétfő este elindult a Házasodna a gazda 5. évada.

Az RTL Klub ugyanis akkor forgatta a társkereső műsor idei évadát, amikor Anikó még várandós volt; a műsorvezető a Blikk-nek mesélt a forgatásról.

„Még pocakosan forgattunk, és nagyon jó visszagondolni erre. Az egész stáb hihetetlenül kedves volt, és én is annyira élveztem a forgatást, hogy egyáltalán nem befolyásolt semmit a várandósságom. A visszatérésről azonban még korai beszélni, hiszen Alex még nagyon pici, és majd hozzá igazítom, mikor folytatom a képernyőn. Patriknál is sok mindenben hagyatkoztam az anyai ösztöneimre, most is ezt teszem”

A Házasodna a gazda 5. évadának nyitóadásában Vera gazdasszony és Alfonz gazda ismerhette meg azokat, akik szeretnék a szívüket meghódítani. Volt olyan párjelölt, aki énekléssel, volt, aki furcsa ajándékkal érkezett.

Alfonz gazdához az egyik barátja, Előd vitte el a feleségjelölteket traktorral. A csinos hölgyek hangos énekléssel ütötték el az időt, amíg odaértek a célállomáshoz.

Volt, aki igen érdekes ajándékokkal lepte meg a gazdákat: Vera asszony és Alfonz gazda használt plüssállatot, összenyomott krémest, de még egy sámándobot is kapott.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás