promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Brendan Fraser elsírta magát, mikor 6 percig állva tapsolták az új filmjét - Még Dwayne Johnson is gratulált
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Akik látták Brendan Fraser alakítását, azok szerint egyértelműen Oscar-díjat érdemelne a Múmia sztárja.

Brendan Fraser volt egykor Hollywood ügyeletes szépfiúja, aki sikert sikerre halmozott, majd sajnos egy sérülés és egy problémás válás miatt csúnyán lecsúszott. A rajongók már hosszú évek óta reménykednek a színész nagy visszatérésében, ami úgy néz ki, hogy most meg is történt, ugyanis a Velencei Filmfesztiválon bemutatták A bálna című, legújabb drámáját, amiben egy 270 kilós férfit alakít – az első kritikák pedig szinte mind rendkívül pozitívak voltak.

Eddig gyakorlatilag az összes kritikus kiemelte Brendan Fraser elképesztően jó alakítását a zseniális Darren Aronofsky által rendezett A bálna című filmben, így nem meglepő, hogy a Velencei Filmfesztiválon 6 percig állva tapsolták az alkotást. Ez könnyekig hatotta Brendan Frasert, aki még nagyobb ovációt kapott, mikor a rendező kérésére kiállt a tömeg elé – még Dwayne Johnson sem bírt szó nélkül elmenni a megható pillanatok mellett.

„Annyira boldoggá tesz, hogy ilyen gyönyörű ovációt kapott Brendan. Ő támogatott engem, mikor A múmia visszatérrel csatlakoztam A múmia-szériájához életem első szerepében, ami elindította a hollywoodi pályafutásom. Szurkolok, hogy rengeteg sikered legyen testvérem, és gratulálok a haveromnak, Darren Aronofsky-nak”

– írta Dwayne Johnson.

Ahogy levetítették december 9-én bemutatásra kerülő A bálnát, rögtön elindultak a szóbeszédek azzal kapcsolatban, hogy Brendan Frasernek mindenképp Oscar-díjat kell kapnia a munkájáért, hiszen hihetetlenül ritka, hogy valaki ennyire tökéletes alakítást nyújtson egy filmben – szóval ezek alapján tényleg összejött az áhított visszatérés, a színész pedig hamarosan ismét a régi, jól megérdemelt fényében tündökölhet.

Itt lehet megnézni Dwayne Johnson posztját, amiben egy videót is láthatunk arról, ahogy Brendan Fraser meghatódik, miközben állva tapsolják őt:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás