promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Hoppá: Demcsák Zsuzsa bikiniben varázsolt el mindenkit a Karib-tengernél
Borítókép:  youtube.com/LifeTV (screenshot)
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Demcsák Zsuzsa elképesztően dögös fürdőruhában, még kockahasat is villantott.

Talán nem túlzás azt állítani, hogy Demcsák Zsuzsa jelenleg az ország egyik legfoglalkoztatottabb műsorvezetője, hiszen hamarosan újra láthatjuk őt a TV2-re érkező Farm VIP következő évadában Gáspár Zsoltival, szeptember 4-én pedig egy teljesen új párkereső realityben, a Money or Love-ban fog feltűnni – a híresség meg is mutatta, hogy milyen gyönyörű villában lakik a következő három hónapban, amíg tart a forgatás:

Demcsák Zsuzsa nemcsak a tehetségével vált a nézők kedvencévé, hanem az ellenállhatatlanul nőies kisugárzásával és szépségével is, hiszen rengeteg ember szerint ő Magyarország legszebb televíziós személyisége. Ez nem meglepő, hiszen a műsorvezető valóban elképesztően néz ki, ráadásul talán most van élete legjobb formájában – legalábbis erről árulkodik az a felvétel, amit nemrég megosztott magáról.

A Karib-tengernél forgatja a Money or Love-ot Demcsák Zsuzsa, akinek a rengeteg munka mellett szerencsére egy kis szórakozásra, pihenésre is jutott ideje, így bikinire vetkőzött, és lement a partra élvezni a csodás kilátást és a kellemes időt – a követőinek pedig az eddigi kommentek alapján rögtön leesett az álluk a kockahasa és a lehengerlő alakja láttán.

Tényleg egészen fantasztikusan fest Demcsák Zsuzsa, akiért nem hiába vannak oda annyian. Le a kalappal előtte, hogy ennyire figyel a megjelenésére, és folyton a maximumot nyújtja kívül, és persze belül is.

Itt lehet megnézni Demcsák Zsuzsa bikinis videóját:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás