promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Rob Schneider megmutatta a pici unokáját, aki máris úgy grimaszol, mint egy igazi komikus
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Elképesztően cuki a Tök alsó című vígjátékból ismert Rob Schneider unokája, aki most lett 1 éves.

Egykor Adam Sandler egyik legjobb barátja, Rob Schneider volt Hollywood ügyeletes nevettetője, akiért Magyarországon is rengetegen rajongtak, hiszen olyan vígjátékokban szerepelt, mint például a Tök alsó, Tökös csaj, Tök állat vagy a Nagyfiúk. A komikus jelenleg is aktív, folyamatosan szerepel filmekben, illetve a stand-upot sem hanyagolta el – ráadásul nagyapa lett, ami nagyon boldoggá tette őt.

Rob Schneider énekesnőként ismert lánya, Elle King kereken 1 évvel ezelőtt adott életet az első gyermekének, aki a Lucky (vagyis magyarul: Szerencsés) nevet kapta, mivel nehezen jött össze a baba, és szerették volna bevonzani a sikert. A pici természetesen nagyon aranyos, ráadásul már most olyan grimaszokat tud vágni, mint egy vérbeli humorista – minden bizonnyal követni fogja a színpadon a nagypapáját.

Rob Schneider is megemlékezett az unokája 1. születésnapjáról egy kedves kis bejegyzéssel, amiben a legszebb, legcukibb fiúnak nevezte őt, és még egy vidám képet is mellékelt róla, illetve az édesanyjáról.

A 33 éves Elle King Rob Schneider legidősebb, de nem egyetlen gyermeke. A komikusnak van még két másik lánya, a 9 esztendős Miranda, illetve a 6 éves Madeline, akiknek az anyukája a világsztár jelenlegi, 24 évvel fiatalabb felesége, Patricia Azarcoya Schneider, akivel 2011-ben házasodtak össze, és állítólag azóta is nagyon boldogok együtt.

Itt lehet megnézni Rob Schneider legidősebb lányát, illetve az egyetlen unokáját:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás