promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Kulcsár Edina megunta, hogy mindenki rajta nevet, most végre tiszta vizet öntött a pohárba
Borítókép:  youtube.com/Szeretlek Magyarország.hu (screenshot)
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Rengeteg beszólást kap Kulcsár Edina, amiért „nem tudta”, hogyan esett teherbe G.w.M gyermekével.

Pár napja szinte bombaként robbant a hír, hogy Kulcsár Edina és G.w.M az első közös babájukat várják. A rapper nagyon boldog, hogy a szerelme máris az ő gyermekét hordja a szíve alatt, de az egykori szépségkirálynőt rendesen meglepte a várandóssága, hiszen nem sokkal később furcsa módon azt nyilatkozta, hogy nem tudja, hogyan esett teherbe – a meghökkentően nevetségesnek hangzó kijelentése miatt még Lakatos Márk is keményen leoltotta őt:

Utólag persze kiderült, hogy Kulcsár Edina csupán arra gondolt, hogy fogamzásgátlót szedett, ezért érte őt meglepetésként a terhessége, de még ez a tisztázás sem gátolta meg a rosszindulatú kommentelőket abban, hogy gusztustalan beszólásokkal támadják őt, és konkrétan „leostobázzák”. Az influenszer nemrég egy kérdezz-felelek során kapott ezzel kapcsolatban ismét egy sértő megjegyzést, amiben gúnyosan „agyzseninek” nevezik őt, ezen pedig annyira felhúzta magát, hogy rögtön tiszta vizet öntött a pohárba, és elárulta a teljes igazságot.

„»Agyzseninek« azokat nevezném, akik bedőlnek azoknak a cikkeknek, videóknak, amik szándékosan, megtévesztésből születnek, hogy arról beszélve legyen és ők még tisztüknek is érzik, hogy felkérdezzenek ezzel kapcsolatban.

Rég felvilágosítottak már, ráadásul 2 gyermekem is van már, szóval mindenkit megnyugtatok, hogy tudom miként fogan meg egy új élet, egy nőben!

A teljes mondat úgy hangzott, ami le lett vágva, ki lett hagyva, vagy valami hasonló történt vele, hogy »nem értem, hogy jött össze a baba gyógyszer mellett«! De jelentem már tudom! Csodák léteznek... és a szerelem babáknak nem lehet megmondani és befolyásolni sem lehet őket semmivel, hogy mikor jöjjenek!”

– írta Kulcsár Edina egy Insta Storyban.

Biztos, hogy rendkívül frusztráló lehet Kulcsár Edina számára, hogy egy ilyen félreértés miatt folyamatosan beszólogatnak neki idegenek, főleg most, mikor pihennie kéne a baba miatt – nem hiába mondta le a Dancing with the Stars-os szereplését, hiszen óvnia kell magát mindentől.

Amúgy valószínűleg nemcsak ezen pörög most Kulcsár Edina, hanem azon a problémán is, hogy benne van a pakliban, hogy a G.w.M-mel közös gyermeke a volt párja, Csuti nevére kerül, mivel még nem váltak el hivatalosan – de úgy tűnik, hogy találtak erre megoldást:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás