promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Elizabeth Hurley a legdögösebb MILF, akinek a csodás mellei égi ajándékok
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Elizabeth Hurley bikinire vetkőzött, majd forró csókot dobott a követőinek.

Hiába szerepelt Elizabeth Hurley olyan ismert, és kedvelt filmekben, mint például az Austin Powers, A bájkeverő, a Pereld a nőt! vagy például Az 57-es utas, mégse a kiemelkedő színészi teljesítménye, hanem inkább a lehengerlő szépsége miatt vált híressé. Ezzel valószínűleg nincs is semmi baja a színésznőnek, hiszen modellként is folyton remekel, ráadásul sokak szerint ő a világ legdögösebb anyukája – sőt, konkrétan a MILF-ek királynőjeként tartják számon egyesek.

A jelenleg 57 éves Elizabeth Hurley a rajongói legnagyobb örömére most is aktívan színészkedik, és láthatóan nagyon boldogan éli az életét. Legalábbis erről árulkodik a több mint 2,4 millió követővel rendelkező Instagram oldala, ahol rendszeresen megoszt magáról kifejezetten szexi, és néha egészen bevállalós képeket, videókat, amiken folyton mosolyog – most is így tett.

Elizabeth Hurley egy igazi klasszikus módszert vetett be annak érdekében, hogy még inkább elvarázsolja a követőtáborát: egy elég forróra sikerült felvételen érzékien bekenegette az ajkait, megmozgatta őket, majd csókot dobott a nézőknek – mindezt ezt feszes bikiniben, miközben akkora dekoltázst villantott, hogy csak többszöri megtekintés után tudjuk felfogni, hogy mi is történik éppen.

Elizabeth Hurley ismét bebizonyította, hogy ő a világ egyik legkívánatosabb nője, aki könnyen lehet, hogy eladta a lelkét, hiszen egészen hihetetlen, hogy még mindig ilyen fantasztikus formában van – 25-30 évet simán letagadhatna a korából, szóval le a kalappal előtte.

Itt lehet megnézni Elizabeth Hurley vadító videóját:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás