promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Kis lesifotó tiniálmaink nőjéről: Elizabeth Hurley csupán egy apró fehér bugyiban vágja a füvet saját otthonában?
Borítókép:  Profimedia / Illusztráció
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Álmaink egyik legszebb asszonya elképesztően szexi képpel örvendeztetett meg minket.

Elizabeth Hurley mindig meg tud lepni bennünket, és Elizabeth Hurley mindig meg is lep minket. A kilencvenes és 2000-es évek egyik bombanője volt a filmekben, és a színészi karrierjét még most sem hagyta abba, és bár kevesebb alkotáshoz adja a nevét, az utóbbi időben újra egyre több alkotásban láthatjuk őt. Legutóbb a Netflixre is felkerült az egyik legjobb sorozat, amelyben szerepelt, a Királyság! már elérhető a világ vezető streamingszolgáltatójának repertoárján is.

A színésznőt legtöbbször bikiniben láthatjuk a képeken, és ez nem is meglepő, hiszen ő maga is utazik a bikinibizniszben, így saját maga darabjait is marketingeli. Az Instagram-oldalán is legalább 10-ből 7 kép bikinis, Elizabeth Hurley pedig a legdivatosabb fazonokban pompázik előttünk.

És ilyenkor mindig ámulatba ejti a rajongóit, hogy tudja megőrizni bombasztikus alakját 57 évesen is, sokan fel is teszik neki a posztok alatt a kérdést.

Elképesztő lehet a válasz egyik része, ugyanis a színésznő nemrég kiadott egyik vidójában beszél erről, egy kis családi sztorit is megosztott követőivel, miközben megmutatta bringás jelvényeit is, ez az egyik olyan sport, hobbi, amelyet folyamatosan űz, egész életét meghatározta az, hogy rengeteg helyre biciklivel jár még most is. És ha jól megnézitek a fotóit, bizony rengetegszer hódol ezeken is a szenvdélyének. Szóval ez az egyik titka, amelyet most megosztott követőivel.

Nemrégiben pedig elképesztő fotót posztolt magáról, hófehér bugyiban jár előttünk, éppen fűnyírás után:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás