promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Kiszel Tünde újra szerelmes, ő az új lovagja
Borítókép:  TV2 Play
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Kiderült, kicsoda Kiszel Tünde új párja.

Kiszel Tündével szinte bárhol, bármikor össze lehet futni Budapesten. A magam részéről leggyakrabban az új filmek premier előtti vetítésén szoktam látni, ahová Donatellával és egy összeszokott ismerősi brigáddal szokott érkezni. Legutóbbi "közös mozizásunk" során Donatella új párját is elhozta magával, míg Tünde egyedül érkezett, amiből azt gondolhatja az ember, hogy továbbra is egyedülálló.

Ugyan a naptárdíva folyamatosan kapja a szebbnél szebb bókokat a rajongóitól, és folyamatosan ostromolják az udvarlók, látszólag úgy tűnik, egyikük sem tudja meghódítani. Pedig legutóbbi, horvátországi és szardíniai nyaralása során is nagy sikert aratott a férfiak körében.

„Általában megtalálnak a rajongók. Olyan örömmel jönnek oda, ez a szeretet jele! Hódolók mindig vannak!”

- mondta néhány hete Tünde, aki elmondása szerint örömmel készít közös képet bárkivel, és kifejezetten boldoggá teszi, ha felismerik őt az utcán.

Mint kiderült, hiába is udvarolnak neki akár belföldön, akár külföldön, Kiszel Tünde szíve már foglalt. A naptárdíva a Hot magazinnak árulta el, hogy van egy új lovag az életében, aki egy üzletember. Ennél többet sajnos nem árult el a titokzatos férfiról, de most, hogy újra rátalált a szerelem, Tünde csak úgy sugárzik a boldogságtól.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás