promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Megszólalt Bodrogi Gyula, ilyen állapotban van most a Nemzet Színésze
Borítókép:  TV2 Play
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Bodrogi Gyula reagált az aggodalmakra.

A Promotions is beszámolt róla, hogy nagyon sokan aggódnak Bodrogi Gyuláért. A 88 éves kiváló művésszel Nagy István agrárminiszter készített nemrég egy közös képet, amit ki is posztolt a közösségi oldalára. Ezen a fotón jól látszik, hogy Bodrogi Gyula nagyon le van fogyva. A rajongói azonnal elkezdtek aggódni az egészségéért.

Nem csoda, hiszen a Nemzet Színésze nagyon sok megpróbáltatáson ment keresztül az utóbbi hónapokban. Tavaly novemberben életmentő műtétet kellett végrehajtani rajta; mint kiderült, hasi sérve volt, ami kiszakadt, és szörnyű görcsöket okozott nála.

Majd idén tavasszal köhögéssel, fulladással küszködött, de nem akart orvoshoz fordulni. Végül a felesége, Angéla vitte be őt a kórházba, ahol életmentő szívműtétet hajtottak végre. Ez alkalommal csupán egy hajszálon múlt, hogy nem lett tragédia. Ebből az operációból látszólag hamar felépült a színművész, ugyanis nem sokkal később már ismét a színpadon állt. Májusban aztán ismét rosszul lett, bevizesedett a tüdeje, amit azonnal leszívtak.

Bodrogi Gyula jelenleg is ebből az állapotból gyógyul, ami nem lesz egy rövid folyamat. A Blikk a rajongói aggodalmak után megkereste a színészt, aki elmondta, milyen állapotban van most.

„Köszönöm szépen, jól vagyok, készülök az új évadra. Ha semmi nem jön közbe, szep­tember 21-én láthatnak majd a nézők a Nemzeti Színházban. Addig is próbálok megerősödni, igyekszem összeszedni magam, mert azért még nem vagyok százszázalékos. Angéla szerencsére nagyon finom és tápláló ételeket készít nekem, amiktől új erőre kapok, és hamarosan visszanyerem a régi súlyomat is. Jelenleg öt kilóval vagyok kevesebb. Más bajom nincs, legfeljebb, hogy már 88 éves vagyok, de az ellen nem tudok tenni”

- nyilatkozott a lapnak Bodrogi Gyula.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás