promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Bodrogi Gyuláért aggódik az ország: friss fotón a lefogyott színművész
Borítókép:  TV2 Play
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Feltűnően lefogyott Bodrogi Gyula. Aggódnak az egészségéért.

88 éves Bodrogi Gyula, a Nemzet Színésze címmel kitüntetett, Kossuth- és kétszeres Jászai Mari-díjas színművész, rendező, színházigazgató, érdemes és kiváló művész, akihez tavaly év végén rohamkocsit kellett hívni, majd életmentő műtétet kellett végrehajtani nála. Bár a színművész utána jobban lett, tavasszal ismét kórházba került, azonban a nyár közepére már annyira felépült, hogy visszatérhetett végre a színpadra.

A kiváló színművész akkor azt mondta, hogy nagyon hiányzott már neki a színház, és továbbra sem szeretne visszavonulni. Nem csoda, hiszen Bodrogi Gyula is azok közé a nagy művészeink közé tartozik, akiket a színészet és méginkább a közönség szeretete tartja ereje teljében.

Most azonban ismét felütötte a fejét a mérhetetlen aggódás. Nagy István agrárminiszter nemrég a Facebook-oldalára posztolt ki pár képet a Sonkamesternél tartott baráti találkozóról, amin Bodrogi Gyula is jelen volt. A miniszter egy közös képet készített a színművésszel is, akin látszik, hogy nagyon lefogyott az utóbbi időben. A kommentszekcióban többen is jó egészséget kívánnak kedvenc színészüknek, ugyanakkor sokan megjegyezték, hogy aggódnak a művész úr egészségéért.

„Aggódunk, nincs valami jó egészségben”

„Nagyon lefogyott az öreg Bodrogi, valami nincs rendben az egészségével”

Persze nem meglepő, hogy a művész úr ily látványosan lefogyott, hiszen az elmúlt hónapokban sok megpróbáltatás érte.

FRISSÍTÉS: Bodrogi Gyula nemrég nyilatkozott az egészségi állapotáról. Elismerte, hogy nagyon lefogyott, de minden erejével azon van, hogy mihamarabb felépüljön. A színművész nyilatkozata az alábbi cikkben olvasható:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás