promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Zimány Linda arannyal beszórva vetkőzött le a Playboynak, de a legfontosabb dolgot nem engedte látni
Borítókép:  Lakatos Levente / YouTube (screenshot)
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

A szőke szépség többször is levetkőzött a férfimagazinnak.

Még 895 forintba került a Playboy egy lapszáma az újságárusoknál, amikor Zimány Linda levetkőzött a neves férfimagazinnak. A 2010. májusi címlapra került, huncutul kitekintve az olvasókra, közben pedig a karjával és tenyerével takarva el gömbölyű melleit.

Nem ez volt az első megjelenése a lapban, a 2008. szeptemberi szám borítóján ugyanis szintén ő szerepelt, mégpedig egy fonott kanapén üldögélve, bal tenyerét a lábai közé ejtve, míg a cickóit a rájuk hulló szőke tincsei fedték el a kíváncsi olvasók elől.

Mégis a 2010-es fotósorozatról érdemes bővebben szót ejteni, hiszen ekkor már nem a kislányos bájjal rendelkező Zimány Lindát láthattuk rajtuk, hanem a plasztikai műtéteken átesett, kemény arcélű dívát – vagyis amilyennek most ismerjük.

12 évvel ezelőtt a bulvársajtó úgy saccolta, hogy a szőke szépség 1–1,5 millió forintot zsebelhetett be a meztelen képekért. Amelyeket egyébként Nánási Pál készített róla, és Ördög Nóra férje a honlapján még ma is referenciaként mutogatja a művészi alkotásokat.

A most 36 éves Zimány Linda a fotók készítése idején már fél évtizede mozgott a modellvilágban. Mellette tanult is, és a jogász diplomáját végül 2014-ben vehette át, azóta viseli a neve mellett a doktori címet.

Ami a magánéletét illeti, néhány hónappal az ominózus Playboy-szereplés után szakított akkori barátjával, Kaló Dénes pókerjátékossal, és még 2010-ben összejött a focista Dzsudzsák Balázzsal, akivel két évig alkottak egy párt.

„Ha a mai világban női nemi szervet szeretne látni valaki, az könnyen megtalálhatja az interneten is, bármelyik pornóoldalon. Szerintem a fotózásnak nem erről kell szólnia, inkább legyen fantáziadús és izgalmas”

– nyilatkozta annak idején a szőkeség.

Nánási Pál fotói ITT tekinthetők meg.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás