promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Hiszel az átokban? Jobb, ha tudod, hogy régóta alkalmaznak magyarországon is Woodoo-t, lehet, hogy rajtad is kipróbálták
Borítókép:  Profimedia- illusztráció
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Nap, mint nap előfordul, hogy akaratlanul is átkozódunk. „A macska rúgja meg” De vajon ezek az átkok célba jutnak? Valóban megrúgja őt a macska?  Természetesen ezeknek nincs foganatja, de a rontás egy másik dolog.

Mindennapi átkozódásainknak nincs foganatja, de a rontás komoly dolog. A rontás leggyakoribb alaki formája az átok vagy a szemmel verés. De a fekete mágia eszközként használ köznyelvben woodoo babaként emlegetett viaszfigurát vagy rongybabát, aminek külseje azonos azzal a személlyel, akinek a mágiával bíró személy ártani akar.

Általában a rontás célpontja a másik személy, családja, egészsége, munkája, anyagi helyzete, állata, autója.

Tulajdonképpen rontásnak minősül a szerelmi kötés is. A rontás évszázadokra visszanyúló módszer. Évszázadok óta a világ minden táján ezerféle módon rontanak. A woodoo nem afrikai találmány, gondoltad volna, hogy a megrontandót jelképező alakot magyarok is régóta készítenek.

Ezek lencsibaba szerű rongyból, posztóból, gyolcsból vagy egyszerű kartonból varrt bábuk. A rontás küldő oda szúr a babának, ahova a rossz támadást kéri. Fejbe, szívbe lábba, bárhova.

Magyarországon az eljárást nem nagyon ismerik, ezért kevesen alkalmazzák. Ez azért fontos, mert elég nehéz védekezni ellene.

Az emberek régóta félnek attól, hogy valaki távolról rontaná meg őket, anélkül, hogy hozzájuk érne. Na erre találtak ki védelmi eszközöket.

bármilyen nemű negatív energiáktól. Ha a vörös szövet karkötőt a bal kezünkön viseljük, megvédjük magunkat az érkező támadástól, ugyanis a bal kar a “kapás”-t jelenti, a jobb kar az “adás”-t, tehát  kell, hogy legyen.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás