promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Drámai dolgokról mesél VV Anett, aki nem akar titkolózni Magyarország előtt
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Béres Anett nem akar elbújni, és igyekszik mindenről beszámolni.

Borzasztóan indult a nyár közepe VV Anett számára, aki sokat küzdött azét a kórházban, hogy felépüljön. Az elején nagyon rossz állapotban volt, mivel az orvosok még azt se engedték, hogy mozogjon. Ez nem is csoda, mivel több műtéten esett át.

Akkor fél Magyarországot megdöbbentette, hogy egy magyar híresség meztelenül, súlyos sérülésekkel került elő. Szinte rögtön kiderült, hogy Való Világ egykori szereplőjéről, VV Anettről van szó.

A celebet megtaláló férfi azonnal értesítette a mentőket, akik ezután kórházba szállították a nagyon súlyos sérüléseket szerző Anettet. A híresség három hetet töltött bent, és azt mondta, hogy mindenki iszonyatosan kedves volt vele.

Az egykori valóságshow-sztár Ayahuascát fogyasztott, ami erős hallucinációkat tud okozni – ezért is tűnt el a híresség, mivel bepánikolt a hatásától. A Blikknek el is mondta az interjújában, hogy gyakorlatilag magát a sátánt látta a szertartásvezetőben. Azt is hozzátette, hogy köszöntet fog mondani az őt megtaláló férfinek.

Béres Anett valószínűleg jól reagálta le ezt az egészet azzal, hogy nem tűnt el a nyilvánosság előtt, bár erről is sok a vita. A többség úgy gondolja, hogy a celeb remekül teszi, hogy felvállalja a botlását, ami majdnem az életébe kerül.

A legutóbbi posztjában is őszintén beszél arról, hogy milyen nehéz folyamat a gyógyulás.

„Akinek még soha nem volt balesete, nem is tudja milyen fontos a rehabilitáció! Evvel én is így voltam! Gondoltam össze forr a csont, aztán rögtön szaladni fogok! Hát sajnos nem! A több hét fekvéstől elsorvadnak, leépülnek az izmok, az izületek, elfelejtünk szinte járni! Ezért fontos, hogy mindent betartsunk, amit az orvosunk mond! (…)Sajnos még nem állhatok a jobb lábamra, de remélem hamarosan el jön ez is!”

- írta a posztjában Anett.

A híresség rengeteg pozitív üzenetet kap a rajongóktól, amik sokat segítenek neki.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás