promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
A tökéletes tusvonal cérnával pár másodperc alatt - Így csináld!
Borítókép:  Profimedia- illusztráció
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

A tusvonal öltöztet. Kifinomult, elegáns és elbüvölő tekintetet kölcsönz szemünknek.

Ismerjük az érzést, amikor sietve készítjük sminkünket, megremeg a kezünk és máris kezdhetjük előről az alapozást, miután a nagy fekete elkenődött festéket lemostuk az arcunkról. Ezért sokan nem is kísérleteznek a tusvonal alkalmazásával, mert nehezen tudják maguknak elkészíteni. Pedig valójában már több egyszerű kis praktika is van, ami által pikk-pakk elkészíthetjük a tökéletes tusvonalat.

Az egész titka valójában a tökéletes ív megtalálása, ami ahány szemforma annyi változat.


Ebben tud segítségünkre lenni például egy darab cellux. Ragasszuk a szemünk sarkába kezdve az alsó szemhéj ívén haladva a szemöldök irányába. Ha ezzel megvagyunk máris meghúzhatjuk a vonalat és nem kell aggódni, ha kimegyünk a vonalból, hiszen a cellux lehúzása után a tökéletes tusvonal marad csak hátra.

Van aki szabad kézzel az alábbi egyszerű szabályt követve készíti el a tökéletes macskaszemeket.

Ferdén felfelé a szem sarkából a szemöldök irányába, húzunk egy vonalat, ez lesz a tusvonal íve. Majd a vonal végpontját kössük össze a szemünk középpontjával, azaz körülbelül a pupilla vonaláig húzzuk. Ezután egyszerűen kitöltjük a tusvonalunk vázát a festékkel.

Nekem a kedvencem pedig egy egyszerű cérna alkalmazása, amelyet bekenek festékkel és a szemem sarkához illesztem megadva így az ívet, majd pedig a végétől a szemem közepéig ismét lenyomatolok egy vonalat. Ezután szintén csak ki kell tölteni az üres részt.

@makeup This is all you need for the perfect eyeline @vikkibeauty #fyp #foryou #foryoupage #makeup #makeupinspo #makeuptutorial ♬ original sound - makeup
Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás