promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
G.w.M így reagált Curtis adakozós kihívására
Borítókép:  TV2 Play
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Összefognak a magyar előadók a rászoruló gyerekekért. G.w.M ezt reagálta Curtis kihívására.

Nagy port kavart G.w.M egyik videója, amiben a rapper nagyjából milliós összeget megközelítő pénzköteggel kocsikázott a luxusautójával Budapest utcáin. Curtis emiatt borult ki, és a saját közösségi oldalán hirdetett meg egy kihívást, ami kifejezetten azoknak az előadóknak szól, akik szeretnek a pénzükkel pózolni.

„A világhálón keringenek videók, képek, amin a mai magyar rapsztárok, fiatalok pénzkötegekkel fotózkodnak, videózzák magukat, nagyon drága luxuskocsikat tesznek ki, amik a sajátjuk. Azt találtam ki, hogy ezeket a mai rappereket az egész rapszakmában, aki tényleg vagyonosnak érzi magát egy challenge-re invitálom, mégpedig a Robin Hood Curtis Challenge-re. Ami annyit takar, hogy itt az iskolakezdés, hátrányos helyzetű gyerekeket, családokat segítünk meg. Mindenkinek 100 ezer forintot kell betennie ebbe a kasszába, ezt összegyűjtjük, és utána beiskolázunk hátrányos helyzetű gyerekeket”

- fogalmazott Curtis.

Az újpesti rapper kihívására nagyon gyorsan elkezdtek reagálni a hazai előadók és művészek. Bejelentkezett többek között Balázs Andi, Csuti, Kabát Peti, és az olimpiai bajnok tornász Berki Krisztián is, de Curtis az Insta Story-jában már elkezdte megosztani, hogy melyek azok az előadók, akik már csatlakoztak a kampányához.

Adakozott a rászoruló gyerekeknek már RICO, Lmen Prala, L.L. Junior, DR BRS, PoPa, DJ Parafa, T. Danny, Szegedi Fecsó, és G.w.M is, akinek Curtis eredetileg címezte az egész kihívást. Kétségtelen, hogy Varga Márk hatalmas emberségről tett most tanúbizonyságot, de ez várható is volt tőle. Hogy pontosan mekkora összegekkel adakoztak az előadók, azt nem tudni, de valószínűleg a legtöbben a kihívásban említett 100 ezer forinttal járultak hozzá a rászoruló gyermekek iskolakezdéséhez.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás