promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Tóth Andi bugyiban jelentette be az esküvőt
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Tóth Andi esküvőre készül.

Tóth Andi jelenleg is boldog párkapcsolatban él Marics Petivel, bár nemrég felröppent a pletyka, hogy már véget is ért a szerelmük, ugyanis egyetlen közös képet sem raktak ki a közösségi oldalaikra, ráadásul az énekesnő az egyik Insta Story-jában igen furcsa kijelentést is tett, ami csak tovább táplálta ezt a híresztelést.

Azóta már kiderült, hogy Andi és Peti között minden rendben van, továbbra is boldogok egymás mellett, de hogy hogyan képzelik el a közös jövőjüket, arról egyelőre nem beszéltek; mondjuk még korai is lenne. Az énekesnő azonban nemrég az Instagram-oldalára töltött fel egy 24 óráig elérhető videót, amin bugyiban fekszik az ágyon, és az esküvőről beszél. Természetesen nem a sajátjáról, Andi testvére veszi el szíve választottját.

„Lakodalom van a mi utcáánkban, megnősül a botrányhősnő bááátjya, hivatalos vagyokodaééééénis, pálinka lesz ebédre egy hééétig”

- írta a videóhoz Tóth Andi.

Az énekesnő még februárban egy ruhaszalonban készített magáról képet, azzal tudatta, hogy a Németországban dolgozó bátyja megnősül, és hamarosan ki is fogja választani, milyen ruhában fog megjelenni a lakodalmon.

(Fotó: Bors)

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás