promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Máris szakított Tóth Andi és Marics Peti?
Borítókép:  TV2 Play
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Úgy tűnik, eddig tartott a nagy szerelem.

Nemrég derült ki, hogy igazak voltak a pletykák Tóth Andi és Marics Peti kapcsolatáról, a fiatal énekesek egy csókolózós közös felvétellel jelentették be, hogy egy párt alkotnak. Több se kellett a rajongóknak, azonnal rászálltak a szerelmesekre, míg Tóth Andit a lakásánál zargatták, Marics Petit öngyilkossággal fenyegették meg azok a rajongók, akik azt gondolták, hogy egyszer ők lehetnek azok a szerencsések, akik feleségül mehetnek imádott idolukhoz.

Legtöbb esetben a szerelem azonban nem tart örökké, és most úgy fest, hogy még sokáig sem. Ugyanis sokaknak feltűnt, hogy a puszizkodós bejelentés óta sem Tóth Andi, sem Marics Peti nem rakott ki egyetlen közös képet sem.

Egy ilyen friss románcnál általában a páros mindig telepakolja a közösségi oldalait mindenféle fotóval és videóval, hogy mindig beszámoljanak a követőiknek, hogy éppen mit csináltak együtt, de ez itt egyáltalán nincs meg. Az egyik sztárhírekkel foglalkozó közösségi oldal most elindította a pletykát, hogy Andi és Peti már nincsenek is együtt, és ezt erősíti meg az a közös kép is, amin egyik kollégájával - aki egyébként az énekesnő legjobb barátja is - látható.

„Az egyetlen, aki életben tart engem”

- írta a képhez Andi.

Ez a megjegyzés indította el a találgatást, hogy vajon Andi miért nem számíthat a párjára. Egyesek szerint az énekesek csak átverték az embereket, és az egész szerelmük csak hazugság volt.

(Forrás: Origo)

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás