promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
A NASA fotója sokkolja az egész világot, ilyen hihetetlen dologról még sosem készült felvétel
Borítókép:  Profimedia - illusztráció
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Elképesztő jelenségről készült fotó a Csendes-óceánon.

A NASA az elmúlt időszakban már tucatnyi alkalommal ámulatba ejtette a világot, mint a Perseverance marsjármű, mind pedig a James Webb űrtávcső elképesztő újdonságokkal árasztja el a Földet. Szinte minden napra jut már valami nagyobb bejelentés az amerikai űrügynökségtől. Ám most a Földön készült egy olyan felvétel, amely bizony egy kicsit sokkoló lehet mindenki számára, főleg ha láttuk már a Sharknado-filmeket, amelyek első blikkre egy meglehetősen, a földtől elrugaszkodott gondolattal léptek a tévénézők felé.

A filmben ugyanis repülő cápákat láthatunk. Ez pedig totál abszurd, de a gondolat maga szórakoztatóan bizarr is.

A valóságban ilyen nem történhet meg, ám most úgy tűnik, hogy valami, ehhez hasonló bizarr jelenség mégis történt a Csendes-óceán néhány cápájával. A hírről Magyarországon az Infostart számolt be. Az Ausztrália közelében lévő Kavachi elnevezésű víz alatti vulkán az egyik legaktívabb, már több évtizede füstöt és gőzt lövell ki magából. Sőt, megesik, hogy szigeteket hoz létre, amelyek rövid időn belül el is tűnnek.

A NASA egyik műholdjának felvételein a szakértők most azt szúrták ki, hogy a vulkán bizony nem csak füstöt és lávát okád ki magából, hanem a tengeri lakókat is olykor kilövi. Cápákat és kisebb halakat is fellőtt egy rövid időre a vulkán. A Twitteren a NASA mindezt a Sharknado filmre is utalva Sharkcano felütéssel tálalta a követőienk.

És íme még felvételek a Kavachi kitöréseiről:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás