promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
700 férfival volt együtt a Nagy Ő szexfüggő sztárja
Borítókép:  A kép illusztráció. Forrás: Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Több száz férfival bújt ágyba a párkereső műsorból ismert nő.

Nemi életéről vallott a 2017-es Nagy Ő egykori szereplője. A 38 éves Belinda Rygier annak idején komoly szexfüggő volt, volt olyan hét, amikor hat alkalommal is elment otthonról, hogy összeszedjen magának valakit. Belinda úgy élte az életét, hogy rögtön a randi után lefeküdt a férfiakkal, de nyolc éve rájött, hogy nem normális ez a szexmániás élet.

Belinda egy rádióműsorban beszélt arról, hogy akkoriban nem voltak még randiapplikációk, nem létezett a Tinder sem, ezért egyszerűen csak fogta magát, és elment otthonról, hátha talál magának megfelelő partnert estére. Elmondása szerint legalább 700 férfival  életében, de volt egy dolog, ami még a szexnél is sokkal fontosabb volt neki ezekben az együttlétekben.

„Az egész arról szólt, hogy szépnek érezzem magam, hogy azt érezzem, értékelnek. Ez még a szexnél is fontosabb volt”

- fogalmazott Belinda.

Az egykori szexmániás állítja, hogy a vad múltja ellenére már egy éve nem feküdt le senkivel. Ez persze nem azt jelenti, hogy ezentúl egyáltalán nem fog szexelni, de most már inkább olyan férfival szeretne ágyba bújni, akihez kötődik is. Magyarán a 38 éves Belinda Rygier volt komoly párkapcsolatra vágyik, és ezúttal csak annak adná oda magát, akivel komolyan is gondolja, és a mértéktelen szex helyett már szeretkezésre vágyik.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás