Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Tudtad, hogy ha gyűlölsz valakit, 4 ember életének a kioltására elegendő halálos méreg keletkezik a leheletedben?

Tudtad, hogy ha gyűlölsz valakit, 4 ember életének a kioltására elegendő halálos méreg keletkezik a leheletedben?

Színes

Tudtad, hogy ha gyűlölsz valakit, 4 ember életének a kioltására elegendő halálos méreg keletkezik a leheletedben?

Színes

Biro Klara 07:07

Elmer Gates professzor a Washingtoni Egyetemen érdekes biokémiai kísérleteket végzett a pszichológiai laboratóriumában. Bebizonyította, hogy az emberi szervezetben különféle érzelmek és érzésminták hatására mérgek keletkeznek.

Érzelmek kémcsőbe zárva: gyűlölet, harag, bánat

A professzor a következő kísérletet végezte el: lefagyasztott kémcsöveket, majd különböző lelkiállapotú kísérleti alanyokat megkért, hogy leheljenek a fiolákba.

Néhány perc múlva az egészséges és lelkileg kiegyensúlyozott emberek leheletének gőze színtelen cseppek formájában lehűlt és az üvegcsőbe kicsapódott. De amikor az egyének erős haragot éreztek, a kondenzált folyadék elszíneződött; barna, bánat esetén szürke és lelkiismeret-furdalásban szenvedő alanyoknál rózsaszínű lett.

 Természetesen a leheletnek nem csak a színe, hanem a kémiai összetétele is eltérő volt.

A kísérletek során Gates professzor tengerimalacokon kísérletezett. Amikor a barna gőzanyagot a kísérleti állatba fecskendezte, először rendkívül ingerlékeny lett, majd igazi dührohamot kapott, fogaival rángatta a ketrec falát. Gates professzor többször megismételte kísérleteit, és az eredmények reprodukálhatók voltak.

Az erős gyűlöletben tomboló emberek leheletéből kivont méreg azonnal megölte a kísérleti állatokat.

A professzor megállapította, hogy egy tízperces erős gyűlölet elegendő mérget tartalmaz ahhoz, hogy akár 4 embert is megöljön. Ez a fajta méreg a tudomány által ismert egyik legerősebb. Az emberi szervezet felszívja a negatív érzelmek és gondolatok által képződött mérget, ezzel mérgezi magát.

Ezek a méreganyagok a hormonokhoz hasonlóan már a legkisebb mennyiségben is rendkívül károsak, mert salakként felhalmozódnak a szervezetben. Amikor a harag vagy a gyűlölet átjárja a testet, mérgezi önmagát. A mérget kétségtelenül az „ellenségnek” szánja a testünk, csak, hogy saját magát mérgezi meg vele. Ebben az esetben áldozatokká válunk, ha nem dolgozzuk fel rosszindulatú érzéseinket és gondolatainkat.

Az egészséges egyensúly, a jó hangulat rendkívül hasznos vegyi anyagokat termel a szervezet számára, például endorfinokat, amelyek morfiumszerű fájdalomcsillapítók. A kellemes, boldog érzelmek fontos vegyi anyagokat és energiát generálnak.

Ha úgy érzed, hogy dúl benned a düh, a harag, akkor kicsit mozdulj ki, csinálj olyan programokat, amiket szeretsz és engedd el a rossz gondolatokat, azok szálljanak ki testedből, ne hagyd, hogy mérgezzenek téged.

Borítókép: Profimedia- illusztráció

Legolvasottabb hírek

Legújabb galéria