promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Megalázták Tóth Andit – Most mindenről kíméletlenül lerántotta a leplet
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Tóth Andi tisztázta, hogy miért nem lesz ott az egyik fesztiválon.

Még csütörtökön vette kezdetét a jubileumi tizedik Strand Fesztivál Zamárdiban, a Balaton partján. Világsztárok közül mások mellett fellépett Sean Paul, Alvaro Soler, Parov Stelar, ma este pedig Majka után lép színpadra egy nagyon ütős DJ-szettel Timmy Trumpet.

Utóbbinak magyar felesége van, szóval itt is töltik a szabadidejüket Magyarországon, persze csak akkor, ha nincs fellépés.

A külföldi neveken túl 50-nél is több hazai előadónak biztosított fellépését a Strand. A két évvel ezelőtti mezőny olyan nevekkel bővült, akik már főszerepet kaptak a programban, ilyen Azahraih, Dzsúdló, vagy éppen a Carson Coma.

Ahogy kiderült, sokan várták, hogy Tóth Andi is fel fog tűnni a fesztiválon, de végül nem lépett fel. A rajongói tudják, hogy ő még betegen is el szokott menni a bulijaira, szóval nem ez volt a távolmaradás oka.

„Az van, hogy én nem vagyok oda lekötve. Tehát én nem leszek ott. Volt róla szó, három nappal ezelőtt, mikor megláttuk az első plakátot. Akkor beszéltünk velük, és mondták, hogy ingyen, egy-két dal erejéig menjek el. Ezt mi visszautasítottuk, mert nyilván mindenki más ki van fizetve, akkor ez számomra megalázó”

- idézte a Blikk Tóth Andit, a 24 órán át elérhető Instagram-sztorijában számolt be erről.

Tehát Tóth Andi afféle különleges vendégként jelent volna meg a Strand Fesztiválon, de mivel ingyen kellett volna vállalnia a megjelenést, így visszautasította a dolgot. Közben kiderült, hogy az énekesnőt a World Is Mine csapata próbálta leszervezni, akik közleményt is adtak ki ezzel kapcsolatban:

„A cégünk kifejezetten elhatárolódik attól, hogy a vendégfellépés anyagi ellenértéke kapcsán kialakult bármilyen egyet nem értés, esetleg ebből adódó kétes vagy vitás helyzet lehetetlenítette volna el a produkciót - erre vonatkozóan július elején egy másik fesztivállal egybekötött ajánlatot tettünk a menedzsmentnek. A mai nap során is, este fél 10-ig kapcsolatban voltunk a menedzsmenttel, minden megoldási alternatívát felkínáltunk és átvettünk, ez azonban nem tudta a megoldást jelenteni. Szeretnénk, ha tudnátok, hogy semmilyen rossz szándék vagy megtévesztés nem áll vagy állt a háttérben, most sem, ahogy az elmúlt sok évben sem”

Kiemelték, hogy a csapatuk booking szekciója és a fellépő menedzsmentje közötti kommunikációs hiba történt, amelyben mind a két fél érintett.

A magyar előadók közül a zárónapon feltűnik még a BSW, a Punnany Massif, de a Belga is ad koncertet.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás