promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Dolph Lundgren horrorsérülést szenvedett, meg kell műteni az akciósztárt
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Dolph Lundgren nem bírja tovább, kés alá fekszik.

Valószínűleg senkinek sem kell bemutatni a svéd izomkolosszust, Dolph Lundgrent, aki a '80-as, '90-es évek egyik legnagyobb akciósztárjaként vonult be a köztudatba olyan filmeknek köszönhetően, mint például a Tökéletes katona, He-Man - A világ ura vagy a Rocky 4. része, amiben ő alakította az ikonikus Ivan Dragót, az alkotás főellenségét – aki amúgy lehet, hogy hamarosan külön filmet kap, ami rendesen feldühítette a projektből kihagyott Sylvester Stallone-t:

Dolph Lundgren 30-35 évvel ezelőtt egy igazi alfahím volt, két kézzel kapkodtak érte Hollywoodban a producerek, ha kigyúrt, morcos arcú figurára volt szükségük. A jelenleg 64 éves színész most is remek formában van, ráadásul kifejezetten aktív, hiszen nemrég például az Aquamanben szerepelt.

Úgy tűnik, hogy az utóbbi évtizedekben volt egy szörnyű titka Dolph Lundgrennek, ugyanis hiába volt a filmvásznon ő a nagy, sebezhetetlen hős, a való életben folyamatosan szenvedett – de ennek most vége.

„Végre megműttetem a bal bokám. A katonaság óta megvan ez a sérülésem. Minden egyes nap rengeteg gondot okozott 40 évnyi küzdősport és akciófilmezés alatt. Az izület már nagyjából teljesen tönkrement. Az, hogy én rendeztem és én voltam a főszereplője a Wanted Man című filmnek, eléggé betett neki... Alig várom, hogy végre ismét normálisan tudjak járni”

– írta Dolph Lundgren a közösségi oldalán.

A rajongói természetesen sok sikert kívántak Dolph Lundgrennek a műtéthez, főleg azután, hogy meglátták a horrorisztikusan kinéző, rendkívül duzzadt bal bokájáról a fotót. A világsztárnak biztos, hogy hatalmas fájdalmai vannak a régi sérülése miatt, de ha minden jól megy, akkor hamarosan jobban lesz, és végre ismét tud majd normálisan járni a sok-sok szenvedés után.

Itt lehet megtekinteni Dolph Lundgren posztját, a Wanted Man című filmje pedig elvileg jövőre érkezik:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás