promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Megrázó titkokat árult el a Groovehouse énekesnője a szörnyű balesetéről
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Nem fogod elhinni, hogy Judy mennyi plasztikai műtéten esett át.

Sokan biztosan meg fognak lepődni, de a Groovehouse a mai napig létezik, készít új zenéket, és fellépéseket is vállalnak. Magyarország aprócska hely, de azért itt is minden stílusnak megvan a közönsége, a retrónak meg főleg.

Akik már a kezdetektől követik a zenekar pályafutását, azok tudják, hogy Molnár-Kiss Juditnak, vagy ahogyan a közvélemény ismeri, Judynak szörnyű megpróbáltatásokon kellett keresztülmennie. Már az is horrorisztikus, hogy ha énekesnő például csak megvágja az ujját, és megérzi a vérszagot, rögtön felvillan az agyában a balesete.

Az eset 1998 decemberében történt, amikor Judyék autója egy kamionnal ütközött a csúszós úton, frontálisan. Az erősebb idegzetűek ide kattintva azt is megnézhetik, hogyan emelték ki az énekesnőt az összeroncsolódott kocsiból, de igazából senkinek nem ajánljuk.

A Groovehouse énekesnőjének 28 csonttörése volt, a törött bordái pedig átszúrták a tüdejét. Sokáig küzdöttek az életéért az orvosok, de végül Judynak csodával határos módon sikerült felépülnie. A művésznő minden erejével arra összepontosított, hogy életben maradjon, és végül hála égnek ma is itt van közöttünk.

„Eddig harminchét műtétem volt, és ki tudja, mennyi vár még rám. Igaz, a jövőben már csupán korrekcióra lesz szükségem, mert az arcom bal oldala, az, amelyik jobban sérült, gyorsabban öregszik. Az idegek egy része elhalt azon a területen, nem olyan a vérkeringésem, mint kellene, és másképp reagál az idő múlására”

– idézte a Blikk Judyt, aki a Story magazinnak adott interjút.

Az énekesnő rengeteget szenvedett, de hamar erőre kapott, aztán pedig a Groovehouse-t Magyarország akkori legsikeresebb együttesévé tette. A Hajnal című dalukat például biztosan az is kívülről fújja, aki nem akarja.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás