promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Gyászol Vajna Tímea, szívszorító sorokkal búcsúzott: „Annyira szomorú”
Borítókép:  youtube.com/TV2 Magyarország (screenshot)
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Újabb fontos embertől kellett elbúcsúznia Vajna Tímeának.

Vajna Tímeára egykor áldozatként, majd többnyire aranyásóként tekintettek a magyarok, hiszen sokan nem akarták elhinni, hogy valódi szerelem volt közte és a nála jóval idősebb, 2019-ben elhunyt sztárproducer, Andy Vajna között. Az utóbbi években viszont mindenki számára világossá válhatott, hogy Vajna Timi tényleg nagyon szerette egykori férjét, hiszen még mostanában is rendszeresen posztol róla – nemrég például úgy vélte, hogy egy luxusautóval üzen neki a túlvilágról:

Nagyon megterhelő időszakon van túl Vajna Tímea, hiszen az utóbbi években rengeteg megpróbáltatáson kellett keresztülmennie, de szerencsére úgy tűnik, hogy már jól van, ráadásul ha lehet hinni a pletykáknak, akkor éppen az esküvőjét tervezgeti a vőlegényével – de most ismét egy szomorú dolog történt a hírességgel, ugyanis tragikus hirtelenséggel elhunyt az egyik barátja.

„Nyugodj békében skót barátom, Darius Campbell... Annyira szomorú. Csupán 41 éves volt”

– írta Vajna Tímea egy Insta Storyban, majd megosztott pár felvételt, amikor együtt, önfeledten buliztak.

Darius Campbell egy ismert és népszerű énekes volt, akit 2001-ben a Popstars című műsorban ismerhetett meg először a nagyközönség, majd szerepelt a Pop Idol című tehetségkutatóban is, amiben egészen a harmadik helyig jutott, majd impozáns karriert futott be. 2011-ben feleségül vette A lény gyönyörű sztárját, Natasha Henstridge-et, de nagyjából két évvel később elváltak. Hirtelen bekövetkezett halálát a családja jelentette be, miután holtan találták a lakásán. Az még egyelőre nem derült ki, hogy miért hunyt el, de a hatóságok szerint nem volt jele se idegenkezűségnek, se annak, hogy a híresség a saját kezével vetett véget az életének, így várják a boncolás eredményét.

Íme a Vajna Tímea által is gyászolt Darius Campbell egyik slágere:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás