promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Hoppá: Tóth Gabit keményen betámadták, ezúttal Kajdi Csaba ment neki az énekesnőnek, és a legfájóbb ponton csapott oda neki
Borítókép:  youtube.com/Bohár Dániel (screenshot)
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Kajdi Csaba egy rövid, de annál velősebb kommenttel szólt be Tóth Gabinak.

Az utóbbi hónapokban, években rengeteg botrányba keveredett Tóth Gabi, hiszen sokan hiteltelennek tartják őt, amiért „hirtelen” felvett egy erősen magyaros stílust, előtérbe helyezte a vallását, illetve egyesek szerint „hozzádörgölőzött a hatalomhoz”. Az énekesnő persze ezerszer elmondta már, hogy ő mindig is ilyen értékrenddel rendelkezett, illetve ez nem politikai szerepvállalás a részéről, de a kritikusokat ez cseppet sem érdekli – nemrég az ismert magyar stand-upos, Bruti is keményen nekiment Tóth Gabinak:

Természetesen Tóth Gabi is szerepelni fog zsűritagként a TV2 Sztárban sztár leszek! című műsorának szeptember 4-én induló következő évadában Pápai Joci, Majka és Köllő Babett mellett. Pápai Joci ki is rakott ezzel kapcsolatban egy reklámvideót, amiben mindannyian szerepelnek, de a kommentszekcióban feltűnt a magyar divatvilág kiemelkedő alakja, Cyla, azaz Kajdi Csaba, és eléggé beszólt Tóth Gabinak.

„Gábriella elmegy egy ilyen világi műsorba?! Remélem, az Úr megbocsátja neki”

– kommentelte Kajdi Csaba.

A híresség ezzel Tóth Gabi vallásába állt bele, és minden bizonnyal ő is az énekesnő „hiteltelenségére” célzott a hozzászólásával, amit már rengetegen kedveltek a platformon. Kajdi Csaba nem először köszörülte a nyelvét Tóth Gabin, szóval úgy tűnik, hogy nincsenek éppenséggel a legjobb viszonyban – a fenti kommentet olvasva egyáltalán nem meglepő, ha ez tényleg így van, hiszen valószínűleg senkinek se esne jól egy ilyen jellegű beszólás.

Itt lehet megnézni Pápai Joci posztját:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás