promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
A földönkívüliek már köztünk vannak, és várnak minket a galaktikus föderációjukba – állítja egy hajdani magas rangú szakember
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Az idegenek együttműködést is kötöttek az Egyesült Államokkal.

A földönkívüliek létezéséről a Föld egyetlen kormánya sem kíván hivatalosan beszélni, éppen ezért meglepő, hogy Izrael egykori űrbiztonsági vezetője, Haim Eshed mennyire nyíltan szólt nemrég az idegenekről.

Ő volt az, aki korábban kijelentette, hogy a földkívüliek már köztünk vannak, és Donald Trump ezt az elnöki ciklusa alatt hivatalosan is be akarta jelenteni, végül azonban a lehetséges tömegpánik miatt erről lemondtak.

Haim Eshed viszont – úgy tűnik – emiatt nem sokat aggályoskodik, hiszen a napokban is eget rengető leleplezést tett. Tudomása szerint létezik egy galaktikus föderáció (feltehetőleg több idegen civilizáció összefogásaként), amelybe az emberiséget is várják, de csak akkor, ha eléri a megfelelő fejlettségi fokot.

Az egykori űrbiztonsági vezető szavaiból az derül ki, hogy az idegenek nem ellenséges szándékkal érkeztek hozzánk, és egyelőre ők sem „mindentudók”, hanem nekik is az a céljuk, hogy megértsék az univerzum működését és létezésének célját.

A fajok között együttműködési szerződés is született, amelynek fontos eleme a Mars mélyén létrehozott földalatti bázis. Ott nemcsak idegenek, de velük együtt amerikaiak is dolgoznak, illetve a földkívüliek különféle kísérleteket is végezhetnek a Földön, ám ezekről részletesebben nem esett szó.

A washingtoni Fehér Ház, illetve Izrael alighanem már hozzászokhattak Haim Eshed nyilatkozataihoz, mert azt most sem kívánták kommentálni. A NASA pedig csak annyit erősített meg, hogy valóban keresik a földönkívüli élet nyomait, ám egyelőre semmi ilyenre nem bukkantak rá.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás