Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Schobert Lara bugyiban pózolt Balin, büszkén mutatta formás fenekét

Schobert Lara bugyiban pózolt Balin, büszkén mutatta formás fenekét

Színes

Schobert Lara bugyiban pózolt Balin, büszkén mutatta formás fenekét

Színes

Promotions 15:34

Schobert Lara feneke lett Bali új látványossága.

Schobert Lara mostanában központi téma volt a hazai bulvársajtóban, miután kiderült, hogy megbukott az érettségin. Édesapja, Schobert Norbi kamerák előtt, élő adásban állt ki lánya mellett, és hadat üzent azoknak, akik megpróbálják őt és a családját lejáratni.

Schobert Lara a rosszul sikerült érettségi óta is ugyanúgy éli az életét: nemrég a barátnőjével ment el fesztiválozni, most pedig Balin nyaral vélhetően a barátjával. Az indonéz sziget mostanában felkapott nyaralóhely lett a magyar hírességek körében, nemrég még Berki Mazsi tartózkodott itt és gyógyította a lelkét, most pedig a Schobert-házaspár legidősebb gyermeke és párja választotta ezt a helyszínt az augusztusi vakációzásra.

Lara szemmel láthatóan nagyon jól érezte magát a tengeren, ugyanis olyan képeket tett közzé a közösségi oldalán, amelyek a parton, és egy hajón készültek. Az influenszerlány a hajó orrába állt ki, és úgy pózolt a kamera előtt, hogy jól látható legyen a formás feneke.

A követőinek szemmel láthatóan tetszettek ezek a képek, hiszen csak pozitív komment olvasható a poszt alatt. Hozzá kell tenni, hogy a bejegyzés alatt Lara korlátozta a hozzászólások számát, ez az oka, hogy mindössze öt komment van.

Borítókép: ifaktor

Legolvasottabb hírek

Legújabb galéria