promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Gregor Bernadett levetkőzött a Playboynak, mindent megmutatott, és rengeteg pénzt keresett vele
Borítókép:  Palikék Világa by Manna / YouTube (screenshot)
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

A színésznő ma már nem vállalná a fotózást.

Az egyik legszebb magyar színésznő, Gregor Bernadett idén májusban ünnepelte az 50. születésnapját. Az éjfekete hajú szépség – a kiváló operaénekes, Gregor József lánya – ma már talán kevesebbet szerepel a képernyőn, az Újszínházba járók azonban rendszeresen láthatják a színpadon, hiszen kereken egy évtizede szerződött a társulathoz.

A négyszeresen elvált színésznő önmagát rettentően komplexusosnak tartja, ezért igencsak meglepődött, amikor az ezredfordulón a Playboy megkereste, hogy aktfotókat szeretnének készíteni róla. Rögtön hívta az édesapját, aki azt mondta, hogy ő nem vállalná el, de a döntést persze az akkor 29 éves lányára bízta.

„Nagyon sok pénzt kerestem vele, de nem a pénzért csináltam. Akkor indult újra a lap, és színésznőkkel kezdték el, Xantus Barbi barátnőm például az első szereplők közt volt… Persze, ilyenkor az ember kap hideget-meleget, de a »hideg« nem annyira jut el hozzád, csak a dicsérő dolgok. Az önértékelésemet és az önbecsülésemet nőként valahogy helyrepakolta”

– emlékezett vissza Gregor Bernadett a történtekre, aki a férfimagazin 2001. februári számának címlapjára került, és óriási sikert aratott. Most már nem vállalná el, de csak azért, mert véleménye szerint mindennek megvan az ember életében a maga helye és ideje, és ez akkor volt aktuális.

Az igéző tekintetű színésznőnek két évtizede ókori egyiptomi tematikát választottak a fotózáshoz, és telitalálatnak bizonyult őt a titokzatos Kleopátraként bemutatni. A címlapon még szemérmesen eltakarta a melleit, a lap belsejében azonban elölről és hátulról mindent megmutatott magából, öncenzúra nélkül.

Képek egyebek mellett ITT találhatók.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás