promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Mi a titka a barnulásnak? Most eláruljuk azt, amit eddig nem tudtál
Borítókép:  Profimedia- illusztráció
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

A tudomány mai állása szerint 10 percnél többet nem egészséges napon lenni. Azonban, ha betartjuk az alapvető szabályokat, nem csak egészséges barnulást ,de ragyogó színt is elérhetünk.

Felvezetés

Az egészséges barnulás lényege, hogy az egy egészséges barnulási folyamat. Adj magadnak időt a felkésülésre. Nem egyből kell az egész évi bronz színedet megszerezni. Szépen fokozatosan a szabályok betartásával lehet elérni a tökéletes színt.

Ha első nap leégsz, csak egy hámlás és foltos bőr lesz az eredménye.

Radírozz!

Az első strandolást megelőzően érdemes speciális vagy házi készítményekkel peelingelni, azaz bőr radírozni. Ha eltávolítottad az elhalt hámsejteket, sokkal szebb és egyenletesebb barnaságot tudsz elérni. Van, aki a szemcsés bőrradír termékekre esküszik, valaki pedig egy házi cukros-mézes radírra.

Fényvédelem

Sokan azt gondolják, hogy a fényvédelem bőrtípus függő. Tévedés! A naptej azon kívül, hogy ">védelmet nyújt és szép egyenletes színt kölcsönöz. 50 faktor a minimum, ha arcunkról vagy érzékenyebb területekről van szó.

A bőröd nem felejt

A jövő évi befektetés következő évben térül meg. Ha megfelelően hidratáltál és védted a leégés ellen a bőrödet, akkor hosszútávon meghálálja. A folyadék pótlás és naptej használata a legfontosabb, majd jövőre megköszönöd.Jelenlegi kutatások szerint, már 4 égés is megalapozhatja a bőrrák esélyét.

 

Tuning tipp

A tartós barnaság titka a béta-karotin.

Vagy egyél sok répát vagy használj olyan termékeket, amelyek tartalmaznak béta-karotint. A béta-karotin segít a szebb és gyorsabb barna szín elérésében, és felkészíti a bőrödet a napozásra.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás