promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Bíró Ica kitálalt Schobert Norbiról, keményen nekiment: „Előbb-utóbb minden igazság  kiderül”
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Bíró Ica több év után tiszta vizet öntött a pohárba, és láthatóan van még tüske benne Schobert Norbi miatt.

Már hetek óta a Schobert család botrányától zeng a sajtó, ugyanis Schobert Norbi nagyon bepipult, mikor meghallotta a pletykákat, hogy állítólag Béres Alexandra áll a Facebook csoport mögött, ami csak azért jött létre, hogy őt, Rubint Rékát, a gyerekeiket és az Update termékeket mocskolják gusztustalan módon. Béres Alexandra elmondta, hogy neki semmi köze az egészhez, Schobert Norbi pedig már annyira feszült a szituáció miatt, hogy szinte veréssel fenyegetőzik:

Mielőtt Schobert Norbi lett az ország fitneszguruja, sokan az akkori magyar szexszimbólum, Bíró Ica kazettára vett mozdulatait követték, hogy jobb formába kerüljenek. Egy időben azt lehetett hallani, hogy Norbi állt a felvételek mögött, és gyakorlatilag ez indította el a karrierjét, de most Bíró Ica elárulta az igazságot – és nagyon úgy tűnik, hogy nem éppen barátságos a viszonyuk.

„Öntsunk már tiszta vizet a pohárba S Norbi egynéhány ügyében !  Megemlítik a nevem ,hogy S Norbinak az első Testszépítő kazettámon való szereplése után indult el a saját karrierje... EZ BIZONY  IGAZ!! Azt is írják ,hogy a programom  koreográfusa volt ... EZ EGYÁLTALÁN  NEM IGAZ!! Az első 13 perc bemelegítés 1.2.3.részt ellenőrizte,mert azt mondta van aerobik edzői képesítése.. ,akkor még nekem, nem volt meg a TF.Testépitő edzőim , .. de mint később kiderült, neki sem volt még meg akkor a TF végzettsége ...csak mondta ,mert éppen a TF-re járt !  HAT nappal az,az 6 nappal a forgatás előtt ismertem meg  Norbit , mert az edzőm lebetegedett és az AEROB részhez  / 1 kazetta, kb,első  13 perce1.2.3. rész / mindenképpen  szerettem volna ,ha hivatásos edző ellenőrzése mellett történik .

A forgatás után,  több média helyre,újságok, Tv..stb  beajánlottam ,és vittem  magammal aerobikos fellépésekre is  pl;  a BNV re is ,....Bizony, így indult a karrierje!! Mondjuk,  köszönetet sosem kaptam érte,annál  inkább ,fúrást,útálkozást  és ledegradalás volt a "hálája".

Azt  állította, hogy mint Cindy Crawford-nál Radu , "Ő a nagy norbi "csinált belőlem fittnes sztárt . Ez azért nagyon vicces ,mert Cindy 6 éve edzett Raduval, heti 2x3x.a fitness programjához,  Én meg, mint mondtam 6 nappal a forgatás előtt  ismertem meg Norbit  a  lebetegedett edzőm helyett volt ott a fent említett módon ! Gázsit kapott érte.. ,de  nagyon kérte ,hogy tegyem rá a nevét a  kazettámra,..Akkor még nem  sejtettem ,hogy a jó indulatú, segítőkész  tettem, »örüljön, ha ennyire akarja ,miért ne«? mit zúdít a későbbiekben a fejemre!

A Norbi "hálája " éveken át  kísértett...vannak izgalmas részletek ..  A  könyveiben, mindenesetre , leellenőrizhetően az  irányomban tett szidalmai benne vannak... Volt egy Josi barátos békítő show, ahol, azt hangoztatta, hogy Magyarország túl kis ország , hogy több fitness "Guruja" legyen,és »Csak egy maradhat«!!! Ez pedig csakis Ő, és az Ő párja lehet .! Én azt  mondtam  erre,hogy ez a duma ,csak a Hegylakónak áll jól és hagyjuk meg az emberek szabad választási jogát, arra vonatkozólag, hogy kinek a torna programját válassza edzésre.

Az én padlóra kerülésem ,mint tudjátok rendesen megtörtént ....van sztorim hozzá bőven ,több mint izgalmas történésekkel és össze függésekkel.... Hamarosan  megírom a teljes valóságot...mit szóltok hozzá  ..? Élég érdekes és  izgalmas volt átélni...mint film peregnek az események  előttem Na majd eljön mindennek az ideje... Látom ,most a Norbi  fókusza ,Béres Alexandrán van ..." a nagy norbi réka biznisz" facebook oldal kapcsán megy a vádaskodás... Előbb -utóbb minden igazság  kiderül.. Kíváncsi vagyok mire megy ki, ez az egész  ..!!??”

– írta Bíró Ica a közösségi oldalán.

Úgy néz ki, hogy van még bőven izgalmas történet Bíró Ica tarsolyában, így minden bizonnyal felkészülhetünk rá, hogy ez az ügy itt még nem ért véget. Schobert Norbi egyelőre még nem reagált a fent olvasható írásra, de van rá esély, hogy nem is fog, mivel most valószínűleg mással foglalkozik – amúgy is elvileg éppen Balin van az Alakreformosokkal és Andrei Mangrával, aki Rubint Rékát készíti fel a Dancing with the Starsra.

Itt lehet megtekinteni Bíró Ica posztját:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás