Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Metzker Viki olyan képet rakott ki a melleiről, hogy a férje nem hagyta szó nélkül

Metzker Viki olyan képet rakott ki a melleiről, hogy a férje nem hagyta szó nélkül

Színes

Metzker Viki olyan képet rakott ki a melleiről, hogy a férje nem hagyta szó nélkül

Színes

Promotions 15:34

Metzker Viktória férje nem hagyta szó nélkül felesége villantását.

A dögös lemezlovas, Metzker Viktória nyár elején házasodott össze szerelmével, a BSW-t erősítő Gabennel, azaz Ferenczei Gáborral. A kebelcsoda dj-től megszokhattuk már, hogy hiányos öltözetben, akár szinte teljesen meztelenül, extrém ruhákban mutatja meg magát a közösségi oldalán és a nyilvánosság előtt, de most egy olyan képet rakott ki magáról, amit már a férje sem hagyhatott szó nélkül.

Metzker Viki ugyanis egy igen extravagáns ruhát választott megint, hogy lenyűgözze a követőit, és ez sikerült is. A lemezlovas egy hihetetlenül szexi, fekete fehérnemű-szettben fotózta, illetve videózta le magát a tükör előtt, aztán ki is tette az Instagram-oldalára.

Mondani sem kell, hogy ez a szett elég sokat megmutat Viki tökéletes alakjából, és a melleit is nagyon kiemeli. Követői nem is fogták vissza magukat, folyamatosan írják a dicséreteket, de Viktória kollégája, DJ Yamina, valamint Pásztor Anna is pozitív hozzászólást küldött a poszt alá.

Természetesen Viki férje, Gaben sem tudta megállni, hogy ne kommenteljen a képhez: egy csodálkozó és egy szivecskés emoji után azt írta a feleségének, hogy

„megyek...”,

erre Metzker Viktória csak annyit válaszolt, hogy

„ajtó nyitva”.

Borítókép: ifaktor