promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Berki Mazsi luxusözvegyként él Krisztián halála óta, most egy balatoni luxusvillát vett ki
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Berki Mazsi a luxusutazás után balatoni luxusvillában ünnepelt.

Három hónapja már, hogy Berki Krisztián meghalt. A tragédia után az a hír járta, hogy az egykori médiaszemélyiség csak látszólag élt luxuséletet, valójában komoly anyagi problémákkal küzdött. Úgy tűnik, annyira mégsem szűkölködhetett a pénzben, ha Mazsi azóta is luxus körülmények között éli az életét.

Berki Mazsi mostanra egy igazi luxusözvegy lett, hiszen a tragédia után Balira utazott a kislányával, hogy ott töltődjön fel és erősödjön meg lelkileg, majd miután hazajött, egy újabb luxusüdülésen vett részt - ezúttal a családjával.

Az özvegy a Balatonon bérelt ki egy luxusvillát, hogy ott ünnepelje meg a 31. születésnapját. Mazsi a közösségi oldalán mutogatta büszkén a házat, ahol a családjával üdült. A kommentelők elismerték, hogy gyönyörű villában ünnepeltek, viszont azt is hozzátették, hogy az átlagember számára ez egy megfizethetetlen kiruccanás.

Sokaknak feltűnt, hogy amióta Berki Krisztián meghalt, Mazsi folyamatosan utazik és luxus körülmények között próbálja rendbehozni a lelki világát. A Vonyarcvashegyen található 3 szintes, 260 négyzetméteres villa, ahol most pihentek, egy teljesen felszerelt ingatlan, a teraszon egy 8 méteres medencével és egy 4 személyes masszázsmedencével.

Berki Mazsi a villa honlapján azt írta, hogy fantasztikusan érezték magukat, és hogy biztosan visszatérnek még majd ide.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás