promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Marvel Kapitány bugyiban mutatta meg magát, de az egyik fitneszguru hölgy is levetkőzött – válogatás
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

A felnőtt filmes Mia Malkova is feltűnik a válogatásunk végén.

Brie Larson határozottan tudta, hogy színésznő akar lenni. Az American Conservatory Theaterben kezdte a képzést, ahová minden idők legfiatalabb diákjaként vették fel. Óriási szakmai sikert jelentett számára a 2015-ös A szoba című filmdráma. Az alakításáért legjobb színésznőként számos díjat elnyert – köztük egy Oscar-díjat, egy BAFTA-díjat, és egy Golden Globe-díjat is. Később ugyebár csatlakozott a Marvel filmes univerzumához.

Marvel Kapitány ritkán szokott villantani, de most sokak kedvéért ismét megtette. Azért elővettük egy régebbi bikinis fotóját is.

Georgia Summer igazi fitneszlady, de közben művészlélek is. Szeret írni, imádja a kilencvenes évek filmjeit, de a legjobban erősíteni szereti a nőket, és igyekszik rávenni őket a mozgásra. Summer feltűnt már a Playboyban is.

A felnőtt filmes Mia Malkova igazán bevállalós fotóival zárjuk a mostani válogatást. Nem véletlen, hogy őt is már több mint 11 millió ember követi. Ha többet akartok látni belőle, akkor szinte mindenhol megtaláljátok interneten a népszerűsége miatt.

Nem volt elég a mostani válogatás?

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás