promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Budapesten sétálgat a Marvel-filmek két világsztárja – Lehet te is összefuthatsz velük
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Eddig csak Zendaya volt itt Magyarországon, de csatlakozott hozzá egy másik világsztár is.

Már a legtöbb rajongó biztosan tudja, hogy a Dűne második részének forgatása miatt igazi világsztárok árasztották el Budapestet. A filmben játszó Rebecca Ferguson például egyenesen a Budapest Pride-ról posztolt még a legelején.

A Dűne második részéhez Olaszországban is vettek fel jelenteket, a stáb ezután költözött át Budapestre. Ezt ismét Dennis Villeneuve rendezi, aki íróként is részt vesz az alkotásban.

A szemfüles mozinézők olyan sztárokkal futhatnak még össze, mint Austin Butler, Timothée Chalamet, vagy Javier Bardem. A Marvel-filmek egyik sztárja, Zendaya például már régóta Budapesten van, és nem is fogja vissza magát, hanem a munka mellett igyekszik kiélvezni Magyarország fővárosának minden csodáját.

Az első útja például rögtön egy olasz étterembe vezetett, ahol a szerencsésebb rajongók közös fotót is kaptak vele.

Sejteni lehetett, hogy ha itt van Zendaya, akkor valamikor a híresség párja, vagyis Tom Holland is valószínűleg fel fog tűnni Budapesten. Pókember és a kedvese vidáman fedezték fel a főváros utcáit. A színésznő még egy retró fényképező is volt a nyakában, ami mostanában igazán kezd visszajönni a divatba.

Aki szerencsés, az úgy néz ki tényleg bárhol összefuthat a Marvel-filmek két világsztárjával, bár valószínű, hogy Tom Holland csak rövidebb időre érkezett Magyarországra.

A Dűne 2. a jelenlegi tervek szerint 2023. november 17-én kerül a mozikba. Ugyebár szerepet kapott benne a veterán világhírű színész, Christopher Walken is, akit nem lenne nehéz kiszúrni, ha feltűnne Budapesten.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás