promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Alekosz végre elárulta a nagy titkot, amire mindenki kíváncsi volt – Így alakul át igazi izomkolosszussá a valóságshow-sztár
Borítókép:  Alekosz
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Alekosz már több hónapja a nagy átalakulás útjára lépett, és nem fél megosztani a praktikáit.

A Való Világ 4 győztese, Alekosz már akkor is egy kifejezetten érdekes figura volt, mikor a valóságshow-ban megismerhettük őt, azóta pedig cseppet sem változott olyan szempontból, hogy bármit is mond, abból szinte mindig botrány lesz. Alekosz sokak örömére és bánatára jelenleg is aktív, és sűrűn megosztja a véleményét Magyarország fontos dolgairól – nemrég például Tóth Andi és Marics Peti kapcsolatáról értekezett sajátos módon:

Alekosz pár hónapja eltökélte, hogy változásokat eszközöl az életén, és keményen kigyúrja magát, hátha így végre tapadni fognak rá az áhított „jócsajok”. A híresség tényleg elkezdett edzeni, ráadásul már egészen látványos az átalakulása, hiszen a testtartása is megváltozott, illetve egész izmosnak is tűnik, szóval nem csak poén volt a dolog – most pedig még azt is elárulta, hogy pontosan milyen edzéstervnek köszönheti az eddigi sikert.

„Az edzésnek és a táplálkozásnak összhangban kell lennie. Csak is így érhető el számottevő változás, látható eredmény. Kilenc hónapja az alábbiak szerint élek. Íme, az Alekoszi edzésterv!

  • Felkelés: 11.00-kor. Zuhanyzás szappannal. Start. Szolárium. Edzőterem. Kínai étterem. Lidl. CBA. Majd hazaérkezés és a zuhanyzást követően néhány óra szieszta. Ezalatt Columbo.
  • AZ EDZÉS - Csak fekpad kell! Más nem. A fekpad minden izmot megmozgat, ezért nincs szükség más fölösleges gépek igénybevételére. Miért töltenéd értelmetlenül az időd a teremben!
    • A börtönben a tolvajok is fekpadon edzenek, mégis látványosan erősek. A sikeres és profi bodybuilder testfelépítésének szabványos alapjait, bűnözők fektették le. Börtön és fekpad = Bodybuilder.
  • A TÁPLÁLKOZÁS - Az vagy, amit megeszel. Tehát. Mellek edzése előtt, csirkemellett kell enni. A hát edzése előtt, farhátat kell enni. A comb edzése előtt, sertéscombot kell enni. Vádlizás előtt a helyes étel, természetesen marhalábszár.
    Ezt a primitív sportágat az egyszerűségének okán túlbonyolítani, nemkell. Ha a fenti leírásokat te is betartod és követed, úgy pár hónap elteltével, sikeres és profi bodybuilder lehetsz”

– írta Alekosz a közösségi oldalán.

Reméljük, hogy valaki talál valami hasznosat Alekosz állítólagos edzéstervének néhol egészen meglepő elemei között, hiszen azért vannak itt bőven érdekességek, amik elsőre kifejezetten meghökkentőek lehetnek.

Ettől függetlenül úgy tűnik, hogy Alekosznak bevált ez a módszer, hiszen valóban látványosan izmosabbnak tűnik, vagyis jó úton halad, hogy elérje a kitűzött céljait. Már csak az a kérdés, hogy ha összejön számára a „jócsaj”, utána vajon megnyugszik, és elégedett lesz, vagy csak rosszabb lesz a helyzet, és jönnek a még botrányosabb megnyilvánulások a részéről.

Itt lehet megtekinteni Alekosz posztját:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás