promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Eltűnt Sydney van den Bosch, és senki sem vette észre
Borítókép:  TV2 Play
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Sydney van den Bosch-nak nyoma veszett, de csak most derült ki.

Sydney van den Bosch egy időre eltűnt, de most életjelet adott magáról a közösségi oldalán. A szerencslány vérvörös bikiniben közölte, hogy azért tűnt el a napokban, mert a TV2-vel nagyban forgatják a Hal a tortán új adásait, amiben ő is szerepel. Emiatt pedig ki sem tud mozdulni a konyhából.

Sydney egy egy héttel ezelőtti képpel tudatta a követőivel, hogy miért tűnt el egy rövid időre.

„1 hete még Szardínián, most pedig az eltűnésem oka, hogy 1 hete a konyhában állok, hogy tudjak valamit rittyenteni a vendégeimnek! Forgatjuk a HAL A TORTÁN c. műsort”

Sydney egy hamarosan hashtaggel is ellátta a posztját, szóval egyelőre nem tudni, hogy mikor láthatjuk a szerencselányt főzni. A gyönyörű modell egy hete még Szardínián élvezte a forró napsütést és a hűsítő medencét, erről több fotót is megosztott az Instagram-oldalán. Ezeket mi most egy csokorba szedtük, hogy egy helyen tudjatok gyönyörködni bennük.

Kíváncsiak várjuk, hogy Syndey van den Bosch mit fog majd főzni a vendégeinek a Hal a tortán-ban, illetve hogy kik lesznek mellette a heti mezőnyben. A gasztro reality új adásait a Super TV2-n láthatják a nézők. A Hal a tortán új részeiben Gáspár Bea segíti a versenyzőket a bevásárlásban, és néhány jótanáccsal is ellátja őket, mielőtt nekiállnak főzni.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás