promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Sydney van den Bosch nem húzott melltartót - mindenki a szuperdögös képéről beszél
Borítókép:  TV2 Play
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Sydney van den Bosch melltartó nélkül mutatkozott.

Sydney van den Bosch-nak korábban mind a két mellét eltávolították, miután kiderült, hogy egy kezdetleges rosszindulatú daganat van az egyik emlőjében. A műtétet egy olyan szakember végezte el, aki egyben onkológus és rekonstrukciós plasztikai sebész is, így a kétoldali masztektómia után azonnal elvégezték nála a helyreállító műtétet is.

A Szerencsekerék Szerencselánya azóta úgy érzi, sokkal magabiztosabb lett, és boldogabban éli a napjait. A gyönyörű modell nemrég egy Dubajban készült képet osztott meg magáról, ami még azelőtt készült, hogy nyilvánosságra hozta volna, mi történt vele. A posztjában azt írja, hogy itt érezte először a szabadság valódi érzését anélkül, hohgy biztonság érzete megingott volna.

„Tengerbe ugyan még nem mehettem… csak a tengerben való sétálgatás volt megengedett de most már itt Szardínián egész nyugodtan csobbanhatok. Sok minden történt azóta, sok víz lefolyt, sodródom és csapódom olykor de szeretek élni”

- írta a bejegyzésében Sydney van den Bosch.

A Szerencselány ezelőtt néhány nappal egy igazán pikáns fotót osztott meg a közösségi oldalán, amin ráadásul nem visel melltartót. Valószínűleg a legtöbben még sosem látták ilyen helyzetben és ilyen ruházatban Sydney-t, a poszt alatti kommentekben többen is úgy jellemezték őt, mint "egy igazán gyönyörű hölgy" vagy "álomarcú lány".

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás