promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Pornószínész lett az egykori Disney-sztár, akiért a fél világ megveszett a 90-es években
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Így néz ki most a Disney-sztárból lett pornós.

Ki ne emlékezne a Gazdagok és szépek, valamint A kis gézengúz tinisztárjára, Maitland Ward-ra, akiért fiatalon több millióan rajongtak, még Magyarországon is. A Disney-s korszak óta jó néhány év eltelt, most így néz ki a vörös szépség, aki azóta pornósként találta meg a számításait.

A most 45 éves Maitland Ward élete 180 fokos fordulatot vett az évek során, egy ideje a pornófilmes iparban tevékenykedik. Elmondása szerint már korábban is eljátszott a gondolattal, hogy megpróbálkozik ezzel a szakmával, de azelőtt nem volt elég önbizalma ahhoz, hogy ténylegesen belevágjon a dologba. Eleinte csak merész képekkel halmozta el a közösségi oldalát, ami a menedzserének nem tetszett, mondván 30-35 év felett már nem ilyen fotókat kellene kitenni, hanem Disney-sorozatokban anyukaszerepekre jelentkezni. Viszont Maitland erről hallani sem akart, azt mondta

„nem akar Disney-mami lenni”.

Maitland szemmel láthatóan jól csinál valamit a felnőttfilmekben, mert a közösségi oldalán már több, mint 1,8 millió követője van, emellett a pornóipar legfontosabb díjait is bezsebelte már: 5 AVN- és 6 XBIZ-díjat kapott, továbbá 9-szer vette át a legjobb színésznőnek járó elismerést.

Maitland Ward lassan három éve pornózik, de a közösségi oldalán is számtalan olyan képet találni róla, amelyek már belecsúsznak a magasabb korhatár-besorolásba.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás