promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Kulcsár Edina váltott, G.w.M pedig már szedte is a lábát a tetoválószalonba
Borítókép:  TV2 Play
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Mind a kettejüket vonzza az újdonság varázsa.

Kulcsár Edina és G.w.M kapcsolata tényleg a csúcson van jelenleg, már csak az a kérdés, hogy van-e ennél tovább. Jelenleg szeretik, és nagyon jól tudják motiválni egymást. Nem olyan rég Görögországba utaztak pihenni, ahol elég vicces szituációba keveredtek.

A szálloda egyik alkalmazottja jelezte nekik, hogy túl hangosan hallgatnak zenét, amire a rapper magyarul reagált. Lehet, ha ezt angolul teszi, akkor a dolgozó igencsak felhúzta volna a szemöldökét. A lenti cikkünkben megtaláljátok a teljes sztorit.

Az biztos, hogy jelenleg mind a kettejüket vonzza az újdonság varázsa. Kulcsár Edina például váltott, és dögös barnaként tért vissza. Csak dicsérő szavakat kapott Instagramon, hogy ez áll neki a legjobban.

G.w.M annyira hisz a kapcsolatukban, hogy Kulcsár Edinával külön tetoválást is csináltattak. Persze ha valami nem stimmelne, akkor ezt ma már könnyen el lehet távolítatni.

A Blikk számolt be róla, hogy a rapper egy tetováló szalonból jelentkezett be az Instagram-oldalán. G.w.M bal kézfejét ezentúl egy kis korona is díszíti majd a rengeteg másik tetkó mellett.

Varga Márk egy képet is kitett, amiben valószínűleg azt is akarta üzenni, hogy ő király, ha már a koronát is bezsebelte.

„Lányok, tanuljatok meg sakkozni, és akkor talán nem keveritek össze a királyt a paraszttal”

– írta az Instagramon. Persze ezzel a lányoknak is üzent, hogy ne akarják leadni a színvonalat, hogy olyan pasival jönnek össze, aki nem érdemli meg őket.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás