Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Shane Tusup alighanem nagy bejelentésre készül, aminek köze lehet Szabó Zsófihoz is

Shane Tusup alighanem nagy bejelentésre készül, aminek köze lehet Szabó Zsófihoz is

Színes

Shane Tusup alighanem nagy bejelentésre készül, aminek köze lehet Szabó Zsófihoz is

Színes

Promotions 11:31

A sztáredző széles mosollyal küldött rejtélyes üzenetet a követőinek.

Tündérmeseként kezdődött Hosszú Katinka exférjének, Shane Tusupnak és Szabó Zsófinak a kapcsolata. A sztárpár idén februárban jelentette be, hogy eljegyezték egymást, miután a szőke műsorvezető-színésznő igent mondott az úszóedzőnek a mesés Monte-Carlóban.

A viszony három hónappal később rémálommá változott, májusban Shane és Zsófi egyszerre jelentették be a közösségi médiában, hogy szakítottak, elválnak útjaik. Indoklást akkor nem adtak, de hamarosan kiderült, hogy néhány csúnya veszekedés, és a heves természetű férfi ijesztő kirohanásai álltak a háttérben.

Rövid hallgatás után az exvőlegény tett néhány tétova kísérletet a kapcsolat újjáélesztésére, és amikor néhány napig exkedvese kutyájára vigyázhatott, rögtön beindultak a találgatások. Hamar kiderült azonban, hogy csupán szívességkérésről lehetett szó, és több nem lesz a dologból.

Úgy tűnik, hogy mára az úszóedző is elfogadta, hogy ez a hajó bizony elment. Az Instagramjára az utóbbi hetekben általában a barátokkal közös fotókat posztolt, illetve olyan képeket, amelyen sportolás közben látható. Pár napja azonban ez a rejtélyes kiírás jelent meg az oldalon:

„Ha egy ajtó bezáródott előtted, higgy magadban és dolgozz keményebben, és egy másik megnyílik.”

Shane mindezt az Esztergomi Bazilika gyönyörű kapuja elől posztolta, fülig érő szájjal. Talán érik a nagy bejelentés arról, hogy új párra talált? Amíg ez megtörténik, addig is elárulta, hogy az MCC Feszt miatt járt a Duna-parti városban, és akkor látogatta meg az éppen felújítás alatt álló főszékesegyházat.

Persze, nem minden kommentelő osztozott az edző örömében, jó néhányak akadtak, akik ekézni kezdték a Zsófival kapcsolatos viselkedése miatt:

„Inkább tanuld az önkontrollt…”

„Ha az agresszív állatot száműzöd, még akár boldoggá teheted magad is.”

Borítókép: ATV Magyarország / YouTube (screenshot)

Legolvasottabb hírek

Legújabb galéria