promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Shane Tusup alighanem nagy bejelentésre készül, aminek köze lehet Szabó Zsófihoz is
Borítókép:  ATV Magyarország / YouTube (screenshot)
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

A sztáredző széles mosollyal küldött rejtélyes üzenetet a követőinek.

Tündérmeseként kezdődött Hosszú Katinka exférjének, Shane Tusupnak és Szabó Zsófinak a kapcsolata. A sztárpár idén februárban jelentette be, hogy eljegyezték egymást, miután a szőke műsorvezető-színésznő igent mondott az úszóedzőnek a mesés Monte-Carlóban.

A viszony három hónappal később rémálommá változott, májusban Shane és Zsófi egyszerre jelentették be a közösségi médiában, hogy szakítottak, elválnak útjaik. Indoklást akkor nem adtak, de hamarosan kiderült, hogy néhány csúnya veszekedés, és a heves természetű férfi ijesztő kirohanásai álltak a háttérben.

Rövid hallgatás után az exvőlegény tett néhány tétova kísérletet a kapcsolat újjáélesztésére, és amikor néhány napig exkedvese kutyájára vigyázhatott, rögtön beindultak a találgatások. Hamar kiderült azonban, hogy csupán szívességkérésről lehetett szó, és több nem lesz a dologból.

Úgy tűnik, hogy mára az úszóedző is elfogadta, hogy ez a hajó bizony elment. Az Instagramjára az utóbbi hetekben általában a barátokkal közös fotókat posztolt, illetve olyan képeket, amelyen sportolás közben látható. Pár napja azonban ez a rejtélyes kiírás jelent meg az oldalon:

„Ha egy ajtó bezáródott előtted, higgy magadban és dolgozz keményebben, és egy másik megnyílik.”

Shane mindezt az Esztergomi Bazilika gyönyörű kapuja elől posztolta, fülig érő szájjal. Talán érik a nagy bejelentés arról, hogy új párra talált? Amíg ez megtörténik, addig is elárulta, hogy az MCC Feszt miatt járt a Duna-parti városban, és akkor látogatta meg az éppen felújítás alatt álló főszékesegyházat.

Persze, nem minden kommentelő osztozott az edző örömében, jó néhányak akadtak, akik ekézni kezdték a Zsófival kapcsolatos viselkedése miatt:

„Inkább tanuld az önkontrollt…”

„Ha az agresszív állatot száműzöd, még akár boldoggá teheted magad is.”

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás