promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Lehullt a lepel: ez az indok áll Szabó Zsófi és Shane Tusup szakítása mögött
Borítókép:  youtube.com/Tatár Csilla (screenshot)
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

A magyar színésznő és műsorvezető beismerte végre, mi is vetett véget kapcsolatuknak Shane Tusup-al. Ám lehet, hogy új szerelem van a láthatáron?

Szabó Zsófi és Shane Tusup kapcsolata és eljegyzése derült égből villámcsapásként érte a közönséget, ám még nagyobb port kavart, hogy alig 2 hónap jegyben járás után a sztárpárnak elváltak útjai. Sok teória látott napvilágot arról, mi is lehetett a valódi ok a szakításra, most azonban fény derült mindenre.

A 34 éves amerikai úszóedző Shane Tusup még Hosszú Katinka oldalán kapott kellő figyelmet. A magyar klasszis edzője és férje is volt egyben, együtt elért eredményeikre a magyar nemzet is méltán büszke lehet. A pár 2013-ban házasodott össze, azonabn 2017 karácsonya táján megromlott a kapcsolatuk, hisz a 2018-as év sportolója gálára külön érkeztek, írja az Index. Kapcsolatuk viharos volt, és 2018 májusában végleg eldőlt, hogy mind szakmai, mind pedig magánéleti téren külön utakon folytatják tovább. 

A magyar színésznő és műsorvezető Szabó Zsófi férjével történő válása után, 2021 nyarán találta meg újdonsült szerelmét az amerikai edző személyében, ezt azonban csak télen hozták nyilvánosságra. A rövid ideje tartó szerelem azonban úgy tűnt igencsak lángol, hiszen 2022.02.22-én 22:22 perckor Shane megkérte a Jóban rosszban egykori szereplőjének a kezét a mesés Monte-Carlóban. 

Itt azonban nem egy tündérmese második felvonása kezdődött. Az eljegyzést követően 3 hónappal, május közepén a pár felmondta az eljegyzést, szakítottak. Azóta több találgatás is volt az indok ügyében, de konkretizálni nem teljesen sikerült.

Mérő Vera a napokban egy Facebook posztjában Szabó Zsófi védelmére kelt. A jogvédő azt emelte ki, hogy a sajtó munkatársai nem a problémára világítottak rá a botrány közepette, hanem egyszerűen csak savazták azt, aki a leginkább érintett volt.

"Azt felejti el mindenki, hogy ez a lány - a legnagyobb szerelem közepén - volt elég erős és tökös ahhoz, hogy felálljon és kilépjen a bántalmazó kapcsolatából. Mégis azt kapta a sajtótól és a kommentekből mindenhonnan, hogy mekkora lúzer, hogy megint zátonyra futott a kapcsolata. Senki sehol nem írta meg, hogy bizony így kell ezt. És időben ki tudott lépni."

- írja Vera az említett közösségi oldalon.

Zsófi egy Instagram sztoriban, szavaival élve: nem kommentálta, csak megköszönte a bejegyzést. Talán ez annyira nem is volt meglepő, hiszen az edző nem épp a türelméről és szelídségéről híres. A Bors azt is kiderítette, hogy Tusup az ominózus esetkor ordítozott, és bezárta a műsorvezetőt egy szobába, aki ettől (érthető módon) pánikrohamot kapott.

Szemfüles rajongók azonban észrevették, hogy Zsófit, lehet, hogy éppen névrokona, aki megkörnyékezheti. A harmónikás-énekes Szabó Ádám nem válogat Zsófi tartalmia közül, bármi amit felrak a műsorvezető, egyből kedvelésre kerül az előadóművész által, írja a Ripost

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás