promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Lékai-Kiss Ramóna férje elköltözött otthonról, ezért hagyta ott a családját Lékai Máté
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Lékai-Kiss Ramóna egyedül maradt a kisfiával.

Távkapcsolatban él egymással Lékai-Kiss Ramóna és férje, Lékai Máté. A magyar kézilabdázó nemrég elköltözött otthonról, és Budapestre jött, miután a Ferencvároshoz igazolt. Lékai Máté azt mondta, mehetett volna külföldre is, de az idő rövidsége miatt a legjobb megoldást választotta, ezért inkább két éves szerződést írt alá a zöld-fehéreknél.

Máté számára a családja a legfontosabb, ezért mindenképpen olyan klubot választott, hogy a közelükben tudjon maradni. Azonban így sem ússzák meg a távkapcsolatot; legalábbis addig nem, amíg nem találnak egy lakást Budapesten, ahová Ramóna és kisfiuk, Noel is be tudnak költözni.

„Egyelőre csak én jöttem Budapestre, de ahogy találunk megfelelő lakást, óvodát, és úgy általában véve mindent sikerült megszervezni, ők is követnek majd engem. Mint mondtam, nélkülük sehová sem akarok menni”

- nyilatkozott Lékai Máté a Nemzeti Sport-nak.

A kézilabdázó nyolc év után hagyta ott Európa egyik legerősebb csapatát, a Veszprémet, hogy máshol több játéklehetőséget kapjon. Lékai Máténak lehetősége lett volna a Balatonfürednél is játszani, de végül mégis a Ferencváros mellett döntött.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás